JOJO si-a gasit o noua pasiune! Iata ce face vedeta in timpul liber

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Odata cu primavara, vedetele infloresc! Daca unele se indeletinicesc sa planteze flori la propriu, altele sa straduiesc sa arate ca niste flori.

Jojo si fiul ei Achim deprind tainele...gradinaritului! Si-au transformat curtea din spatele casei intr-un camp cu flori! Au plantat panselute, craite, zambile, narcise si sunt taaare mandri de noua lor indeletnicire.

Insa ce te faci ca florile trebuie udate si ingrijite mai ceva ca divele din showbiz! Hehehehe! V-ati fi imaginat-o vreodata pe Jojo printre straturile cu flori? Ei bine, nici noi, insa aceasta preocupare a vedetei ne surprinde si taare ne mai place!

##VIDEO111594##Tot ca o floare isi doreste sa imbatraneasca si Luminita Anghel, care a trecut de mult de prima tinerete.

Are 45 de ani, dar varsta nu-si spune cuvantul, pentru ca artista foloseste arme care o fac sexy si atragatoare.

Totusi, ritualul de frumusete nu presupune doar injectii cu Botox, ci si…Prima sarcina a facut-o pe Luminita Anghel sa ajunga la masura XXL.

Vrea sa devina din nou mama, cat de curand, iar apoi nu va mai face decat efortul de a intra pe mana chirurgilor esteticieni.
Luminita este una dintre putinele artiste care recunosc ca apeleaza la chirurgul estetician. In plus, pentru ca tine la imaginea ei publica si are un ritual de frumusete mai stufos ca un roman de dragoste, noua...de ea, NE PLACE!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri: