Jojo și Paul Ipate, nuntă religioasă în România! Frumoasa brunetă a purtat două rochii

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2023, 21:06

Jojo și Paul Ipate, nuntă religioasă în România! Frumoasa brunetă a purtat două rochii

Sursa: Cătălina Grama-Jojo/Instagram

Jojo și Paul Ipate au spus oficial „da”, după aproape un deceniu de relație. Cei doi au decis să deschidă un nou capitol important în viața lor și au făcut nunta religioasă în România, după ce o cununie civilă a avut loc în Italia.

Jojo, pe numele său Cătălina Grama, iar acum Cătălina Ipate, a avut parte de o nuntă de vis. După ce cununia civilă a avut loc în Italia, vedeta și Paul Ipate au decis ca cea religioasă să aibă loc în țara lor natal, iar atmosfera a fost una de vis și decorațiile pe măsură. 

Jojo a purtat două rochii 

Frumoasa brunetă a schimbat nu mai mult de două rochii, în fiecare din ele arătând superb. 

Citește și: Schimbarea de look pe care a făcut-o Diana Dumitrescu. Fiul ei a vrut să o dea afară din casă

„Dumnezeu ne-a unit ieri în cea mai frumoasă zi! Ne simțim binecuvântați pentru că i-am avut alături pe cei mai dragi și iubiți prieteni și familia noastră.

Visul unei nopți de vară a fost tematica nunții noastre care a devenit realitate. 

Am purtat două rochii pe care le ador, iar Paul a îmbrăcat o ținută de la prietena noastră.  A fost un vis frumos pentru noi și totul s-a petrecut într-o atmosferă foarte relaxată. La un moment dat pe seara ne-au vizitat și câteva căprioare ca într-o adevărata poveste.

Te iubesc soțul meu minunat până la cer și după!”, a scris frumoasa mireasă pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jojo și Paul Ipate au spus „DA” după aproape 9 ani de relație 

Cununia civilă a avut loc într-un loc de vis, mai exact în Italia, în aer liber, unde cei doi și-au unit destinele într-o locație și un decor de poveste.

Cei doi nu au fost singuri, ci însoțiți de familie și copii. Jojo și Paul și-au unit destinele oficial, după aproape nouă ani frumoși de relație. 

Citește și: Cătălina Grama-Jojo și Diana Dumitrescu, îndrăgitele vedete ale noului serial de comedie urbană “Strada Speranței”, mărturisiri în platoul Știrilor Kanal D

„That’s amore!  Și am zis da! Te iubesc Paul până la cer și după! @paulipate Ti amo! #cununiacivila”, a scris Jojo pe pagina sa de Facebook, acolo unde a postat mai multe fotografii din ziua nunții. 

De asemenea, Paul Ipate a postat un mesaj, ca răspuns la declarația proaspetei sale soții, dar într-o notă amuzantă, cum și-a obișnuit deja fanii:  „A zis DA și n-am avut cum să mă mai răzgândesc!”.

 

 

Taguri: