Jorge invita vedetele la „Super Potriveala” - un adevarat regal al umorului si al bunei dispozitii

Autor: B.M.
Actualizat: 01 sep 2017, 15:30

O serie impresionanta de vedete au spus ”Da” provocarii la distractie, iar telespectatorii Kanal D vor avea parte de un adevarat regal al umorului si al bunei dispozitii urmarind „Super Potriveala”, show-ul prezentat de Jorge, care va debuta sambata aceasta, la ora 20:00, la Kanal D.

Nume sonore precum Anna Lesko, Bianca Dragusanu, Andreea Banica, Liviu Teodorescu, Bogdan Vladau, Nicole Cherry, Augustin Viziru, Matteo, Cabron, Giani Kirita urmeaza sa apara in primul sezon al show-ului ce a facut istorie in televiziune. Intr-un interviu acordat pentru cititoarele eva.ro, Jorge vorbeste despre show-ul care va debuta sambata aceasta la Kanal D.

Ce te-a atras la formatul emisiunii “Super Potriveala”?

M-a atras libertatea de actiune in cadrul emisiunii.

Fiecare e liber sa spuna ce vrea, despre cineva, fara ca acel cineva sa se supere. E un gameshow deschis oricarei provocari!

Si intre voi, membrii echipei show-ului, trebuie sa existe o chimie, ca sa puteti comunica si sa trasmiteti catre telespectatori entuziasmul si energia voastra. Cu cine te potrivesti cel mai bine din panelul de vedete?

Evident ca exista conexiuni puternice si simpatii intre noi.

De exemplu, cu What's Up sunt apropiat, cu Maria Buza deja ne leaga o prietenie de zece ani. Chimie am cu toate vedetele din panel, fizica am doar cu Teo Trandafir! Veti vedea de ce spun asta cand veti urmari prima editie a emisiunii, sambata seara, de la 20:00!

“Prima data nu se uita niciodata”. Cum a fost primul tau contact cu echipa emisiunii? Ce iti amintesti de la acel moment “zero”?

Cititi continuarea pe eva.ro.