Jose Mourinho a fost prezentat oficial la noul său club! Salariul astronomic pe care-l va încasa antrenorul portughez

Autor: Andrei Costanda

Jose Mourinho a semnat oficial cu Fenerbahce și a fost prezentat în cadrul unui eveniment pe stadionul clubului.

Sursa: Instagram / Jose Mourinho

Jose Mourinho, în vârstă de 61 de ani, începe o nouă aventură la Fenerbahce, fiind primit cu entuziasm de mii de fani pe stadionul Sukru Saracoglu.

Jose Mourinho, renumitul antrenor portughez, a fost prezentat oficial la Fenerbahce, un moment marcat de entuziasmul miilor de fani prezenți pe stadionul Sukru Saracoglu din Istanbul.

Discursul susținut de Jose Mourinho

În cadrul unei ceremonii impresionante, Mourinho a ținut un discurs emoționant, exprimându-și recunoștința pentru primirea călduroasă și declarându-și loialitatea față de noua sa echipă.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați primit.

Am simțit dragoste din primul moment în care a apărut posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce”, a spus Mourinho, vizibil emoționat.

„În mod normal, un antrenor este iubit după victorii. În acest caz, simt dragostea voastră înainte de obținerea victoriilor, iar asta reprezintă o responsabilitate foarte mare pentru mine. Vă promit că din acest moment fac parte din familia voastră. Acest tricou (n.r.

ridică un tricou cu Fenerbahce) este totuna cu pielea mea.”
, a completat antrenorul portughez.

Ceremonia de prezentare a fost una grandioasă, cu o scenă și mai multe ecrane amplasate pe stadion, oferind o atmosferă de sărbătoare. Fanii au început să sosească cu mult înainte de eveniment, formând cozi imense la intrările în stadion, reflectând entuziasmul și nerăbdarea de a-l întâmpina pe Mourinho.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Arena Sukru Saracoglu a vibrat de entuziasm, devenind locul perfect pentru a simți pasiunea fotbalului, așa cum a subliniat și Mourinho în discursul său: „Fotbalul este pasiune și nu există un loc mai bun pentru a simți această pasiune. Din momentul în care m-am întâlnit cu președintele, am știut că vreau să fiu aici.”

Citește și: A început programul „Litoralul pentru toți”: Turiștii pot beneficia de reduceri de până la 70%

Citește și: A fost găsit telefonul uneia dintre fetele luate de viitură în Italia. Cei trei tineri erau din Satu Mare și au coborât să facă poze când apele învolburate au venit peste ei

Salariul grandios pe care-l va încasa Mourinho la Fenerbahce

Contractul lui Mourinho cu Fenerbahce este valabil pentru două sezoane, iar antrenorul portughez va câștiga un salariu impresionant de zece milioane de euro pe an.

Această remunerație semnificativă reflectă atât valoarea sa ca antrenor, cât și așteptările mari pe care clubul le are de la el. Fenerbahce, ocupanta locului doi în Superliga Turciei, va juca în preliminariile UEFA Champions League în această toamnă, dar nu va beneficia de ruta campioanelor, având o provocare suplimentară în drumul spre faza grupelor.

Obiectivul principal al lui Mourinho la Fenerbahce va fi câștigarea titlului național, un trofeu care le lipsește fanilor de 11 ani.

Având în vedere experiența sa vastă și succesele anterioare, așteptările sunt mari, iar suportul fanilor îi va oferi cu siguranță un imbold semnificativ.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?