Judecatorii au decis: Gigi Becali RAMANE dupa gratii! Cererea de intrerupere a pedepsei a fost RESPINSA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:36

Cererea lui Gigi Becali de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN a fost respinsa, miercuri, de Tribunalul Bucuresti, insa finantatorul Stelei poate ataca decizia la Curtea de Apel Bucuresti.

Cererea finantatorului Stelei de intrerupere a pedepsei a fost judecata luni, cand instanta a stabilit ca se va pronunta asupra acesteia miercuri.

 

Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 iulie si ca doreste foarte mult sa participe la majoratul acesteia.

 

Un alt motiv pentru care Becali i-a cerut judecatorului sa il lase liber trei luni este pentru a-si face ordine in afacerile pe care le are, respectiv la societatile Arcom Bucuresti, Avicola Iasi si Uzina Mecanica Dragasani, precum si la

FC Steaua, dar si sa-si gestioneze imprumuturile personale facute rudelor si apropiatilor.

 

El a precizat ca are probleme la societatile Avicola Iasi si UM Dragasani.

 

Gigi Becali a aratat ca, in opinia sa, poate fi lasat trei luni in libertate, pentru ca o astfel de situatie nu ar ofensa opinia publica si nici nu ar crea o stare de pericol social, precizand ca a facut donatii si acte de caritate de-a lungul anilor.

 

Avocatii lui Gigi Becali au depus la instanta mai multe inscrisuri referitoare la situatia firmelor omului de afaceri, precum si la situatia familiala a acestuia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Procurorul prezent la sedinta

de luni a spus ca nu este impotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocatii lui Gigi Becali sa precizeze temeiul in baza caruia este facuta actiunea de intrerupere a executarii pedepsei.

 

Acesta a solicitat ca avocatii sa mentioneze daca sunt mentinute ca motive si problemele familiale ale lui Becali, caz in care se impune efectuarea unei anchete sociale.

 

Avocatii au depus in 7 iunie, la Tribunalul Bucuresti, cererea de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare primite de Gigi Becali.

 

Tot miercuri, Tribunalul Bucuresti judeca si solicitarea de contopire a pedepsei cu cea din dosarul "Valiza".

 

Sursa: Mediafax.