Judecatorul l-a pus sa aleaga: se insoara sau intra la puscarie! Ce crezi ca a ales barbatul? Iubita lui era in lacrimi!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 11:47

Un judecator din statul american Texas a a dat o sentinta controversata.

In luna februarie, tanarul Josten Bundy a fost implicat intr-o altercatie cu fostul partener al iubitei sale. "A spus lucruri urate despre Elizabeth, asa ca l-am provocat la o lupta. A fost de acord si l-am lovit de doua ori in maxilar", a marturisit Josten.

Fostul iubit, desi nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, a depus o plangere la politie. "Am cautat sa imi rezolv singur problema, stiu ca am gresit.

Stiu ca am fost crescut mai bine, dar s-a intamplat", i-a spus Josten judecatorului.

"A meritat?" l-a intrebat judecatorul. "Am crescut cu patru surori, as face la fel cu orice barbat care vorbeste asa", i-a raspuns acuzatul. Imediat, judecatorul i-a dat sentinta. El urma sa se casatoreasca cu iubita lui in 30 de zile sau sa petreaca 15 zile in inchisoare.


Barbatul a acceptat sentinta iar cei doi s-au casatorit in intervalul stabilit de judecator. "A fost o nebunie, nu am avut nici macar o rochie alba. Am avut la dispozitie doar 18 zile pentru pregatiri, asa ca multi prieteni n-au ajuns", a marturisit Elizabeth, proaspata sotie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.