Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2024, 22:51
video Foto(4)

Julia și Robi vor dezgropa securea războiului! Concurenta îl va pune din nou la zid pe fostul ei partener! Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își caute jumătatea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor prea puternice. Intrarea Teodorei a declanșat multe controverse în rândul concurenților, deoarece Patrick și Gagea și-au exprimat dorința de a o cunoaște mai bine pe frumoasă brunetă.

În ediția de vineri, Julia îl va înfruntă din nou pe Robi și vor iscă un nou scandal de proporții.

Julia și Robi au dezgropat securea războiului! Concurenta îl va pune din nou la zid pe fostul ei partener

În ediția de vineri, 19 iulie, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, deoarece Julia și Robi își vor spune din nou replici aprige.

Deși cu ceva vreme în urmă cei doi concurenți s-au apropiat din ce în ce mai mult și chiar au încercat să formeze un cuplu, în cele din urmă Julia și Robi au hotărât să pună punct cunoașterii lor și să se despartă. Însă în timp ce își doreau să se distanțeze, aceștia au continuat să se șicaneze. Chiar dacă au încercat să îngroape securea războiului, cei doi concurenți vor ajunge din nou să se înfrunte și să își spună replici acide și jignitoare.

Citește și: Robi, imagini neașteptate cu dragostea din viața sa! Concurentul din Casa iubirii și-a uimit fanii

Patrick: Ai spus ieri o vorba ce mi-a rămas în cap! Ai spus despre Robi că este duplicitar!

Julia: Da!

Robi: Ce înseamnă?

Julia: Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!

Robi: De ce?

Julia: Am avut discuția asta ieri! Nu mai e cazul să o redeschidem! Nu mă interesează!

Robi: Stai puțin! Tu mă acuzi de niște chestii! Eu habar n-am despre ce vorbești! Ești cu capul?!

Julia: Ieri ai știut! Acum nu trebuie să mai știi! Și aș preferă să nu mă jignești! Mulțumesc!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Robi: Eu vin cu vibe bun aici și mă ia pe mine Julia! Cine e Julia? Ce a zis?

La un moment dat însă cei doi concurenți vor fi anunțați pe monitor că pot merge în camera roșie pentru a purta o discuție între patru ochi pentru a-și lămuri neînțelegerile. Însă nici Julia și nici Robi nu vor dori să meargă în camera roșie.

Citește și: Patrick are o misiune grea: Alexandra sau Teodora? Răspunsul acestuia pune pe jar una din concurente: „Sincer să fiu..”

Gagea își tot încearcă norocul cu Teodora, dar se lovește de un refuz

Pe de altă parte, Gagea va continua să se apropie de Teodora, însă frumoasa brunetă îi va explică tânărului că ea are de gând să îl cunoască mai întâi pe Patrick, deoarece pentru el a venit. În vreme ce Patrick îi va mărturisi Alexandrei că nouă concurență este tiparului lui de femeie.

Toedora: Patrick ți-am zis că mi-a atras atenția și pe el aș vrea să îl cunosc acum mai mult! Dar să vedem cât de deschis e și el!

Gagea: Cât de deschis e și el!

Teodora: Pentru că nu sunt genul de femeie care să mă arunc doar eu!

Gagea: De exemplu dacă între Patrick și Alexandra s-ar concluziona ceva la un moment dat...

Teodora: Dacă s-ar concluziona și aș și vedea anumite lucruri până la concluzionare nu aș continuă, pentru că și eu am orgoliul meu!