Julia de la „Casa iubirii” aruncă bomba despre Robi! Blondina și-a dat pe față toate sentimentele: „Aș schimba tot, numai pe tine nu”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 iul 2024, 15:34

Julia, declarație de dragoste pentru Robi? Ce a postat concurenta în mediul online

Sursa: Instagram

Julia nu se mai ascunde și aduce în prezent o situație de mult încheiată dintre ea și Robi. Blondina a dezvăluit totul pe rețelele sociale.

După ce Robi i-a adus Juliei zilele trecute un buchet de flori cu ocazia zilei sale de naștere, fanii au rămas surprinși de apropierile și tachinările dintre cei doi.

Mai mult, Julia pare că îi dedică lui Robi versurile unei melodii de dragoste, pe care le-a postat în mediul online.

Citește și: Julia a răbufnit în mediul online! Mesajul unei internaute a iritat-o la culme pe concurenta de la „Casa iubirii”: „Așa se naște frustrarea”

Julia, declarație de dragoste pentru Robi?

Tânăra blondină a avut o relație, dacă putem spune astfel, cu năbădăi, alături de Robi. Între ei s-a aprins o scânteie încă de la începutul sezonului 3 al emisiunii, însă parcursul acestora a demonstrat faptul că nu ar putea exista mai mult decât o relație de prietenie, lucru confirmat chiar de Julia.

Cu toate acestea, o fotografie cu o piesă de dragoste a stârnit curiozitatea fanilor.

„Spune-mi ce vei face fără mine. Aș schimba tot, numai pe tine nu. Dar și tu fără mine spune-mi ce te-ai face, hai recunoaște că de mine mult îți place,” sunt câteva din versurile melodiei pe care Julia le-a postat într-un InstaStory.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Să fie vorba de Robi? Nu știm. Cert este că în partea de sus a imaginii se observă că scrie „Glumăă”, ceea ce înseamnă că Julia nu vorbește serios.

Robi și Julia, de la atracție reciprocă la o simplă prietenie 

Julia și Robi au manifestat o atracție reciprocă puternică încă de la începutul competiției. Chimie lor a fost evidentă, ceea ce i-a făcut să își acorde o șansă.

Citește și: Rivalitățile ies la iveală în “Casa iubirii”. Bogdan, prins la mijloc între prieteni și Francesca: „Te jignește zâmbind”

Relația dintre Julia și Robi a fost adesea subiect de discuție și pentru ceilalți concurenți, care au avut păreri împărțite. Unii i-au susținut și au încercat să îi ajute să-și rezolve problemele, în timp ce alții au fost mai sceptici în privința viitorului lor împreună. 

Robi a fost adesea acuzat că nu este suficient de implicat emoțional în relație, în timp ce Julia a fost percepută ca fiind mai posesivă și mai sensibilă la reacțiile lui Robi.

După „despărțirea” de Julia, Robi a început cunoașterea cu Virginia, însă nici aici relația nu a funcționat. 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.