Julia de la „Casa iubirii” împlinește, astăzi, 30 de ani! Urarea care a pus internetul pe jar: „La mulți ani, inima mea! Te ador!”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 iul 2024, 10:16

Julia a primit multe urări frumoase

Sursa: Instagram eusuntjulia

Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.

Cu ocazia zilei de naștere, Julia a primit numeroase mesaje, pe care le-a publicat pe Instastory, iar printre acestea s-a regăsit o postare foarte specială, de la cineva în viața căruia concurenta de la „Casa iubirii” ocupă un loc important.

Ce urare a primit Julia de ziua ei

Muți oameni i-au transmis felicitări și gânduri bune blondinei chiar de la primele ore ale dimineții.

Aceștia i-au transmis niște urări deosebite fetei, prin care și-au arătat admirația față de ea. Printre acestea s-a regăsit și un mesaj plin de iubire, din partea unei fane care pare să țină foarte mult la ea.

„La mulți ani, inima mea! Vreau să îți mulțumesc pentru toate momentele frumoase petrecute alături de tine, văzându-te la televizor sau vorbind cu tine pe grup. Mulțumesc pentru toate notificările, înseamnă foarte mult pentru mine, mai ales când văd că editurile mele sunt apreciate de tine.

Citește și: Robi o acuză pe Julia pentru despărțirea Robertei de Sebastian: „Se ceartă din cauza ta”. Cum răspunde blondina criticilor aduse

Te ador prin felul tău de a fi, ești minunată, nu am cuvinte să te descriu. Am foarte multe de învățat de la tine, ai un suflet atât de minunat și un comportament deosebit. Nu regret nici o secundă că am intrat în comunitatea asta.

Te iubesc enorm și îți voi fi alături indiferent de situație”,  a fost mesajul transmis de una dintre susținătoarele Juliei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Unde a plecat Julia cu ocazia zilei sale de naștere

Printre urările primite de Julia s-a regăsit și cea a Teodorei, noua concurentă din „Casa iubirii”, dar și cea a Catincăi, care a participat în sezonul 2 al emisiunii, alături de sărbătorită.

Teodora: La mulți ani, femeie frumoasă! Mă bucur că am ajuns să te cunosc dincolo de aparențe! Ești un om așa de fain!”.

Catinca: „Julia, la mulți ani! Să ai parte de tot binele! Love you”.

Citește și: Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Pe lângă mesajele de „La mulți ani!”, Julia a postat mai multe imagini de la malul mării.

Blondina a plecat la Mamaia pentru a-și sărbători ziua de naștere și imediat cum a ajuns pe plajă, aceasta a făcut un videoclip deosebit, prin care a marcat trecerea de la 29 la 30 de ani. Înainte de a ajunge la mare, seara trecută concurenta s-a filmat în timp ce se distra pe cinste în club, semn că a început să sărbătorească în avans.