Julia, devastată în ediția de luni, 12 august, a emisiunii “Casa iubirii”. Motivul pentru care concurenta nu și-a mai putut stăpâni lacrimile: „Nu m-a vrut nimeni”

Autor: Diana Bostan

Julia a izbucnit în lacrimi în ediția de luni, 12 august

Sursa: Captură Youtube

Julia a izbucnit în lacrimi în ediția de luni, 12 august, a emisiunii ”Casa iubirii”. Concurenta a făcut o mărturisire ce l-a emoționat pe Robi, dar care a stârnit revolta Virginiei.

Ediția plină de emoție a emisiunii ”Casa iubirii”. Sătulă de unele afirmații și de refuzul lui Robi, Julia a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Ce s-a întamplat cu Teodora de la “Casa iubirii”, imediat după ce a fost desemnată favorita săptămânii: ,,Nu am cuvinte să vă pot descrie”. Cum se simte bruneta

Julia de la ”Casa iubirii” a izbucnit în lacrimi

Ediția de luni, 12 august, a debutat cu Julia în lacrimi. Deși mulți au considerat că situația cu Robi îi provoacă această stare, blondina a ținut să precizeze că a ajuns la capătul puterilor, dar că nu Robi ar fi vinovatul.

Citește și: Surpriză de proporții! Un nou concurent va intra în “Casa iubirii”! Aflați cum vor reacționa fetele, luni, 12 august, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Julia a mărturisit faptul că s-a săturat ca oamenii să-i spună că nu și-a găsit pe nimeni și că de vină ar fi aspectul ei fizic. În ciuda lacrimilor, Julia a dezvăluit faptul că va fi mult mai bine în zilele ce urmează. Concurenta își dorește ca omul de lângă ea să o placă pentru ceea ce este, pentru cum gândește, nu doar pentru felul în care arată.

„Nu vreau să vă debusolez, nu vreau să vă dau starea mea. Știu că după zilele astea eu o să fiu mult mai bine. O să ies din acest scenariu și cu siguranță o să ies cu foarte multe lecții. Și dacă tot se spune că stau aici de atâta timp și nu m-a vrut nimeni. Îmi doresc ca omul de lângă mine să mă vrea pentru ceea ce sunt, pentru cum gândesc, pentru cum iubesc și nu pentru că am ochii căprui și fundul nu știu cum.

Și cred că omul potrivit pentru mine va ști să facă asta și să aprecieze calitățile pe care le am, chiar dacă nu sunt cele fizice.”, a spus Julia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Robi a fost emoționat de discursul Juliei

Văzând lacrimile din ochii Juliei, Robi a ținut să menționeze faptul că nu a spus niciodată că ea ar fi o femeie urâtă, ci doar că nu este genul lui. Concurentul a mărturisit că Julia este o femeie cu care are ce vorbi, o femeie super, însă nu s-au potrivit.

Robi: Julia, în momentul în care ți-am zis că nu mă atragi fizic, nu am vrut să scot în evidență că nu ești o femeie frumoasă.

Eu tot timpul am avut doar cuvinte frumoase la adresa ta. Eu și-n momentul de față cred că ești o femeie mișto. Tu trebuie să înțelegi că dacă voiam să fac chestii de emisiune aici, tu erai persoană cea mai potrivită.

Virginia a răbufnit la adresa Juliei

Văzând săgețile aruncate de Julia, Virginia a răbufnit. Julia s-a arătat dezamăgită de faptul că Virginia ar fi atacat-o în gală, ținând cont că și ea este femeie la rândul ei. 

Julia: Anumite lucruri s-au accentuat după gala de ieri și nu vreau să aduc aici chestii, nu mă interesează să pun într-o ipostază proastă un om cu care eu am stat la masa. Și mi se pare de prost gust să dai într-o femeie, tu fiind femeie la rândul tău.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important pentru concurenții din Casa iubirii! „Ei sunt primii trei nominalizați spre eliminare!” Aflați ce se va întâmpla în Gala de duminică, 11 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Virginia a menționat faptul că ea și Robi au avut o relație și că Julia nu a înțeles diferența dintre sentimente și simple glume. Șatena a mărturisit că după ce a pus punct relației cu Robi, ea nu și-a dorit să intervină între el cu Julia. La rândul ei, Virginia a menționat că Julia încearcă mereu să puncteze faptul că Robi ar fi fost atras doar fizic de ea.

Virginia: Acum vreau să intervin. Am impresia că Julia face referire la mine. La mine și la Rebecca. Suntem la pachet. Eu am evitat foarte mult să mă bag în situația Julia-Robi, tocmai pentru a nu părea că mai am ceva pentru el sau că sunt geloasă. Și acum mi-a aruncat o săgeată, cum că Robi m-ar fi plăcut doar fizic. Cred că am arătat că sunt capabilă și psihic. Nu mi se pare ok.