Julia, dezamăgită de Robi! „O să vezi ce înseamnă să nu fac nimic!” Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți și ce reacții se vor isca în platou, luni, 22 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2024, 21:30
video Foto(4)

Julia, supărată foc pe Robi! „Aș dori să nu mă jignești! Să nu-mi pui etichete!” În vreme ce Daniela va fi curtată de Laurențiu, care îi va dărui flori! Aflați ce se va întâmpla în ediția de luni, 22 ianuarie, în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță, iar noii concurenți, dornici să își întâlnească jumătatea, s-au orientat deja spre cei sau cele pentru care au simțit că au afinități. Încă din primele ediții, unii concurenți s-au arătat interesați de anumite fete și au încercat deja să le cucerească fiecare în stilul sau. Însă până în prezent se pare că niciunul dintre ei nu s-a bucurat de succes, deoarece fetele au pretenții din ce în ce mai mari.

Julia, supărată foc pe Robi! „Aș dori să nu mă jignești! Să nu-mi pui etichete!”

În prima ediție a săptămânii, în Casa iubirii se anunță o ediție plină de momente tensionate, dar și de clipe romantice. Pe de o parte, Julia se va arăta deranjată și dezamăgită de comportamentul lui Robi, care la rândul lui va riposta și va lansa replici acide la adresa ei.

Julia: „O să vezi ce înseamnă să nu fac nimic!”

Robi: „Julia, poți să nu faci absolut nimic, crede-mă!”

Julia: „Bine, pa!”

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț important în prima Gală din noul sezon al emisiunii Casa iubirii! „În fiecare săptămână în Gală, există eliminări sau nu!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Larisa va fi șocată de gesturile lui Bogdan, cel care până nu demult se arată interesat de ea și își dorea să o cucerească.

Tânăra se va supără în clipă în care concurentul îi va spune că exagerează lucrurile la fel că Julia.

Bogdan: „Auzi, Julia! Se vede că stai în camera cu Larisa! Că faceți din țânțar armăsar amândouă!”

Larisa: „Dacă până acum mi-am dorit să cunosc toți băieții, vreau să îi cunosc pe cei șase, fără tine!”

Și tot în ediția de luni, 22 ianuarie 2024, Daniela, concurenta care nu s-a bucurat până acum de nicio întâlnire cu vreunul dintre băieți, deoarece nu a invitat-o niciunul în camera roșie, va fi curtată în sfârșit de Laurențiu. Tânărul îi va aduce flori, spre marea uluire și încântare a acesteia. Vizibil emoționată, Daniela îl va pofti în grădină pentru a discuta și pentru a se cunoaște mai bine.

Citește și: „Nu ai iubit cu adevărat” Lorena, apariție șocantă pe rețelele sociale. Cu ce s-a îmbrăcat fosta concurentă din Casa Iubirii