Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 sep 2023, 19:46
Foto(4)

Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, însă și multe răsturnări neașteptate de situație și controverse uluitoare. În ediția de astăzi, băieții au avut parte de o surpriză de pomină deoarece o nouă concurentă și-a făcut apariția în pragul casei lor și a făcut furori încă de la primele sale afirmații.

Tânăra a mărturisit că a venit să îndrăgostească, însă nu are un top în ceea ce îi privește pe băieți. În cele din urmă, Julia a declarat că doi dintre ei i-au atras deja atenția și își dorește să îi cunoască mai bine.

Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!”

În ediția de astăzi, concurenții din Casa iubirii au trăit emoții uriașe deoarece o nouă fată a intrat în emisiune pentru a-și caută perechea.

Julia i-a încântat și uimit pe băieți cu frumusețea ei răpitoare, cu alura ei de Cosânzeană, dar și cu felul ei de a fi. Vizibil emoționată, încrezătoare însă în același timp și misterioasă, blondina a mărturisit că este dornică să se îndrăgostească și să își găsească jumătatea ideală în cadrul show-ului.

Întrebată dacă a venit pentru cineva anume, tânăra a declarat că nu are un top bine definit, însă cu toate acestea doi dintre băieți i-au atras atenția și i-au stârnit curiozitatea pentru a-i cunoaște.

După ce a mărturisit că a avut ocazia să îi cunoască deja pe Radu și pe Robert, Julia a dezvăluit că cei doi băieți pe care îi admira sunt Laurențiu și Cosmin.

Julia: Am venit pentru doi băieți! Cosmin și Laurențiu, că tot ai întrebat!

Laurențiu: Cine e pe primul loc, eu sau Cosmin?

Julia: Nu pot să spun cine este pe primul loc!

Laurențiu: Dacă ai treaba cu mine și nu poți să spui mă simt rău!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

George: A zis Cosmin și Laurențiu, așa că nu te bagă!

Julia: Da, sunteți amândoi acolo!

Laurențiu: Dar vezi că eu ți-am adus apă!

Julia: Ai o bilă albă!

Julia are 29 de ani, este zodia Rac și le-a mărturisit băieților că își dorește enorm să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii și a venit încrezătoare că dorința ei se va îndeplini. Aceasta a mai dezvăluit că s-a născut în București însă a crescut în Italia, la Milano, unde a locuit opt ani.

După care a revenit în România unde a terminat Facultatea de Drept, iar în prezent lucrează în domeniul IT.

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa Iubirii” are un nou iubit „Are un copil și este antrenor” Bruneta este de acord cu înșelatul

Citește și: Andreea Mantea, momente surprinzătoare și emoții uriașe astăzi în Casa iubirii! Îndrăgita prezentatoare TV și-a sărbătorit ziua de naștere! Iată ce daruri a primit din partea concurenților

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?