Julia fierbe de gelozie! Robi face pași spre Teodora? Aflați ce se va întâmpla în ediția de luni, 5 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 04 aug 2024, 21:00

Ediția de luni, 5 august, se anunță plină de tensiuni! Julia dă primele semne de gelozie. Iată ce se întâmplă între ea și Robi!

O nouă ediție a emisiunii Casa iubirii are loc luni, 5 august. Telespectatorii au parte în această zi de noi momente tensionate iscate  între Julia și Robi. Iată ce nemulțumiri are blondina.

Citește și: Rebecca de la “ Casa Iubirii”, mesaj cu subînțeles pentru Antoni: „Va veni la mine”. Există sau nu șanse de împăcare între cei doi concurenți

Julia fierbe de gelozie! Robi face pași spre Teodora?

Atmosfera din Casa iubirii se schimbă, după ce Julia observă că Robi o evită. Tânăra se enervează teribil în momentul în care Robi merge în casa fetelor, iar ea rămâne în casa băieților. 

Julia este extrem de deranjată de comentariile și gesturile lui Robi și este convinsă că acesta face pași spre Teodora.  

Julia: "Eu de ce am venit? Lenuța, eu ce fac aici? Trebuia să mă cer la Robi, dar m-am cerut la băieți.(...) Ideea e că de multe ori a venit și din parte lui și eu văzând că vine din parte lui... eu nu fac totul singură, Robert. Nu ai cum să faci totul singură!"

Moldo: "Îi dă una caldă, zece reci."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Julia: "Eu îl simt"

Robi: "Ce simți, mă?"

Julia: "Acum sunt curioasă cu cine stă el în casa fetelor. Cu Teodora sigur, 100%. Lenuța, îmi arăți dacă stă Robi cu Teodora?"

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 5 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.