Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iun 2024, 19:00

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia șochează pe toată lumea când îl cheamă pe Sebastian în camera roșie!

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia șochează toți concurenții după ce-l cheamă pe Sebastian în camera roșie, iar Roberta își face apariția!

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie

În episodul de mâine, 29 iunie 2024, Julia face declarații „dulci” la adresa lui Sebastian, care-i răspunde la fel de drăgăstos.

De asemenea, blondina afirmă că nu vrea ca Roberta să revină în casa fetelor și să facă scandal din cauza faptului că i-a făcut omletă iubitului ei.

Citește și: Lorena de la „Casa iubirii” aruncă bomba! „Să creadă că sunt însărcinată”. Fotografia care i-a pus pe toți pe jar

„Eu dintotdeauna am zis că Sebastian este o prezență plăcută.

Singur! (n.r.: fără Roberta)”
, declară Julia.

„Ce-mi doresc eu e să nu vină Roberta să se ia de mine, că eu deja mă gândesc și la partea asta”, continuă Julia.

„Fetele alea te întreabă dacă te simți bine fără ea (n.r.: Roberta) și tu zici că da”, spune Robi, în timp ce râde.

Decizia pe care urmează să o ia Julia surprinde pe toată lumea, căci concurenta decide să-l cheme pe Sebastian în camera roșie, fără să știe că Roberta urmează să apară.

Citește și: Alexandru se întoarce în ”Casa iubirii”? Cine este fata pentru care își dorește să intre în emisiune: „De mic mi-au plăcut blondele”

Roberta apare în casă în timpul camerei roșii dintre Julia și Sebastian

În timp ce Sebastian și Julia se află în camera roșie, Roberta își face apariția în casă și nu înțelege ce se întâmplă. Băieții sunt uimiți de sincronizarea ghinionistă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Ți se pare că am făcut ceva? Am venit eu spre tine cu ceva?”, spune Julia.

Sebastian răspunde negativ, după care continuă conversația despre ziua în care i-a făcut omletă.

„Ție ți se pare că am făcut eu ceva, în afară de a-ți cere omleta aia?”, întreabă Sebastian.

„Nu, dar nu înțeleg de ce Robi s-a dus cu gândul și a zis că se bucură că îmi place de cineva”, declară Julia.

„Așa e Robi, nu te-ai obișnuit cu el?”, continuă Sebastian.

Confuză de imaginile pe care le vede, ochii Robertei se înfundă de lacrimi când își privește iubitul cu altă fată în camera roșie.

„Nu înțeleg nimic, îmi vine să plâng!”, spune Roberta.

Ce se întâmplă mai departe aflați sâmbătă, 29 iunie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii” de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!