Julia, în lacrimi! Ce regrete are concurenta din Casa iubirii. Cosmin se simte vinovat: "Mă faci să mă simt prost!"

Autor: Diana Tilă

 Julia în Casa iubirii

Sursa: Captură YouTube

Julia a făcut mărturisiri emoționante în Casa iubirii. Iată ce a declarat concurenta cu lacrimi în ochi.

Luni, 13 mai, Julia a izbucnit în plâns. Concurenta a făcut mărturisiri emoționante, după ce duminică, 12 mai, a fost în prag de eliminare. Ce regrete are tânăra și ce nu este dispusă să facă în Casa iubirii.

Citește și: Se leagă o relație între Patrick și Julia? Blondina i-a făcut declarații neașteptate concurentului, în camera roșie: „Te plac!”

Julia, în lacrimi! Ce regrete are concurenta din Casa iubirii

Julia este una dintre cele mai apreciate, dar totodată, controversate concurente care au pășit pragul competiției Casa iubirii. De-a lungul emisiunii, blondina a demonstrat că este o persoană puternică, însă, în ediția de luni, 13 mai, aceasta a lăsat scutul de războinică deoparte și și-a arătat latura sensibilă. 

În Gala de duminică, 12 mai, Julia a fost în prag de eliminare, dar din fericire a fost salvată.

Astfel, în ediția de luni, concurenta din Casa iubirii a mărturisit că nu s-a gândit că o să plece acasă, dar și dacă ar fi părăsit competiția, ar fi plecat cu zâmbetul pe buze.

''Nu m-am gândit că plec acasă, dar și dacă aș fi plecat, sincer, nu mi-ar fi părut rău, pentru că sunt una dintre puținele concurente care nu are o cunoaștere și care nu este interesată la momentul actual de niciun băiat din casă.

În același timp, trăiesc cu speranța că o să coboare odată de pe scări cineva și pentru mine.'', a mărturisit Julia.

Citește și: Julia de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj dur pe Internet! Toată lumea s-a dus cu gândul la Robi: „Bărbații slabi...”

Între timp, Robi i-a mărturisit Juliei că i-ar fi părut rău să plece din Casa iubirii, pentru că nu a reușit să-și îndeplinească dorința de a avea o relație.

De aceeași părere este și Patrick, care a subliniat că Julia nu a trăit experiența Casa iubirii la maximum.

"Mi-ar fi părut rău să pleci, pentru că nu ai avut nicio relație. Mi-ar plăcea să te văd într-o relație.", a spus Robi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

"Julia, tu ai venit aici și nu ai reușit să trăiești experiența asta așa cum se trăiește ea.", a spus Patrick.

După ce a auzit declarațiile făcute de Robi și Patrick, Julia a recunoscut că dacă ar părăsi emisiunea, acesta ar fi singurul regret, că nu a trăit experiența Casa iubirii exact cum și-a dorit.

"Fix de lucrul acesta mi-ar părea cel mai rău, să plec de aici fără să trăiesc experiența așa cum mi-am dorit, pentru că știu cum am venit aici în prima zi", a declarat Julia

cu lacrimi în ochi.

''Mă faci să mă simt prost.'', a spus Cosmin.

Vizibil emoționată și afectată de faptul că nu și-a găsit jumătatea în Casa iubirii, Julia a izbucnit în lacrimi, lucru care l-a făcut pe Cosmin să se simtă vinovat, deoarece blondina l-a plăcut și a vrut să formeze un cuplu cu el, însă el a refuzat. Cu toate acestea, Julia spune că a trecut peste și că nu este vina lui Cosmin că ea nu a reușit să trăiască experiența Casa iubirii la maximum. Mai mult, blondina a declarat că nu va face niciodată ceea ce nu simte, chiar dacă înseamnă să nu aibă o relație în cadrul competiției.

"Așa cum spuneam, nu am reușit să trăiesc această experiență fix cum mi-am dorit și nu, nu este vina lui Cosmin. Cosmin a făcut ce a simțit atunci și eu la fel. Am spus că niciodată nu o să fac ceea ce nu simt, doar ca să fiu pe tema emisiunii și să dau bine atât la public cât și aici, în casă. Dacă nu simt față de niciun băiat momentan, nu vreau să mă forțez sau să mă oblig doar ca să nu mai fiu scoasă în față.", a declarat Julia în fața concurenților din Casa iubirii.

Citește și: Julia, mesaj emoționant după vizita lui Laurențiu în „Casa iubirii”: „Ai fost, ești și vei rămâne omul care dă cea mai mare și mai frumoasă energie”

Rămâne de văzut care va fi parcursul Juliei în Casa iubirii și dacă va reuși tânăra să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii matrimoniale.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.