Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 oct 2024, 21:00

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia a izbucnit în lacrimi după camera roșie pe care a avut-o cu Robi.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia a izbucnit în lacrimi după camera roșie pe care a avut-o cu Robi, în timp ce s-a discutat pe această temă.

Citește și: Gagea vorbește în lacrimi despre planurile de viitor pe care le avea cu Alexandra! Concurentul a ajuns să regrete că nu s-au înțeles: „Dacă era detașat nu mai vorbea despre astea”

Julia izbucnește în lacrimi

În episodul de azi, 19 octombrie 2024, s-a vorbit despre camerele roșii pe care le-au decis liderii caselor. O cameră neașteptată a fost cea dintre Julia și Robi, interacțiune care a deranjat-o extrem de tare pe blondină și care a făcut-o să-și aducă aminte de suferințele trăite.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

În materialul video de mai jos vedem că Julia explică de ce se simte nesigură pe ea, iar totul i s-ar datora lui Robi, care a afirmat că nu este genul ei de femeie din punct de vedere fizic, lucru care a făcut-o să se teamă chiar și să interacționeze cu băieții noi care intră în casă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru femeile din țara noastră! Taxa obligatorie care va crește, începând cu 1 ianuarie 2025

„De când cu Robi și situația cu Robi eu sunt atât de nesigură pe mine încât nici cu băieții noi nu simt să stau să vorbesc pentru că-mi este frică!”, spune Julia, în lacrimi.

În timp ce-și ține lacrimile în frâu, Julia spune că pot veni în casă chiar și 20 de băieți noi, ea tot nu va reuși să interacționeze cu ei deoarece îi este teamă s-o facă în urma vorbelor pe care i le-a

aruncat Robi pe parcursul a 10 luni de emisiune.

„Îmi pare rău, să știi”, spune Robi, sensibilizat de Julia.

Deși a făcut-o să sufere, Julia îi spune că îl crede că-i pare rău, pentru că știe că are un suflet bun.