Julia nu-și poate lua gândul de la Robi: „E a treia fată pe care o pupă!" Ce o nemulțumește pe blondină

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 feb 2024, 22:25

Julia nu-și poate lua gândul de la Robi

Sursa: Captură YouTube

În a doua parte a ediției de luni a emisiunii ”Casa iubirii”, Julia le-a mărturisit fetelor nemulțumirile sale cu privire la Robi. În ciuda replicilor acide, Julia nu-și poate lua gândul de la el.

Julia s-a arătat nemulțumită de atitudinea lui Robi și de modul în care acesta se comportă și vorbește cu ea, dar și cu alte concurente. Blondina susține că Robi este nehotărât și că nu-l vede apropiindu-se de vreo fată în această emisiune.

Julia de la ”Casa iubirii” nu-și poate lua gândul de la Robi

Virginia, Aleyna si Julia au stat de vorbă, în ediția de luni a emisiunii ”Casa iubirii”, subiectul principal de discuție fiind Robi.

Cele trei concurente au discutat despre preferințele lui Robi în materie de femei. Blondina s-a declarat nemulțumită de schimbările de atitudine ale concurentului și de faptul că nu este asumat.

Citește și: „Îmi doresc să discut cu Robert”. Larisa simte nevoia să afle tot adevărul de la Robert! Nu ratați noul episod incendiar de marți, 6 februarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

”M-a jignit, și-a cerut scuze, m-a jignit și-a cerut scuze, iar acum pe conexiune, de dimineață, să-mi zică el că nu înțeleg nimic și că nu are ce discuta cu mine. Sunt curioasă dacă el aici, cu camere și microfon vorbește așa cu o femeie, sunt curioasă în afară cum vorbește”, a spus Julia, în ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Larisa o susține pe Julia și consideră că prin comportamentul său față de o anume fată, Robi le va influența și pe celelalte fete din casă.

Deși comportamentul lui Robi nu a fost nici pe placul ei, Aleyna crede că acesta se va purta diferit în momentul în care va întâlni fata potrivită.

Fetele nu reușesc să înțeleagă acțiunile lui Robi

”Stau și mă gândesc, a treia gală, e a treia fată diferită pe care o pupă. În prima gală am fost eu, în a doua a fost Aleyna și acum a fost Virginia ”,

a mai spus Julia.

Citește și: Marius este noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cine sunt fetele pentru care a intrat în competiție: „Îmi place să cuceresc”

Julia, Aleyna și Virginia s-au amuzat pe seama comportamentului lui Robi și sunt convinse că dacă va intra o fată nouă, acesta se va purta la fel cu ea, în special dacă va fi genul lui de femeie.

Cele trei sunt convinse de faptul că Robi își dorește o fată înaltă, creolă și care să facă sală.

Blondina nu înțelege de ce Robi se poartă așa, însă nu-l vede bine în competiție dacă va continua așa. Deși a spus că nu-și dorește nimic cu ea în acest moment, Julia este de părere că Robi este cel care o caută în emisiune și care îi dă contre.

Nu uitați, emisiunea ,,Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!