Julia, pe cale de a părăsi „Casa iubirii”, din cauza lui Robi! Concurentul o rănește tot mai mult, fără să țină cont că ea e îndrăgostită de el

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Julia și Robi

Sursa: Captură KANAL D

În a doua parte a ediției de marți, 6 august, din „Casa iubirii”, Julia a izbucnit în lacrimi, din cauza lui Robi, care, din păcate, nu simte nimic pentru ea.

Robi a încercat să-i spună de multe ori Juliei că nu este îndrăgostit de ea, însă celelalte concurente din „Casa iubirii” au remarcat că, prin anumite gesturi, acesta îi dă speranțe false blondinei.

Julia a fost pe cale de a părăsi „Casa iubirii”, din cauza lui Robi 

Julia, a observat, și ea, că gesturile și vorbele lui Robi sunt contradictorii, ceea ce îi creează suferință, iar din această cauză fata a vrut să părăsească emisiunea matrimonială.

Deși ea îi arată, clar, că este îndrăgostită de el și are numeroase episoade de gelozie, tânărul pare doar să o amăgească. Tocmai de aceea, în discuția de astăzi cu el și cu Andreea Mantea, concurenta a început să plângă.

„Prin ceea ce face îi dă niște speranțe Juliei, care ea, deja, e îndrăgostită de el. În momentul de față nu vă mai oprește nimic, ori vrei ceva, ori nu vrei! Nu trebuie să amăgești un om și să pară el disperat”,  i-a

spus Virginia lui Robi.

Robi a contrazis-o pe Virginia: „I-am zis de 100 de ori că nu. Cu ce am amăgit-o pe Julia?”.  Însă tânăra l-a întrebat: „Păi de ce plânge acum?”.

Citește și: Motivul pentru care Robi o respinge pe Julia: „Nu pot să stau liniștit lângă o fată”. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți

Concurentul a continuat să aibă o atitudine rece și să se absolve de orice vină pentru starea pe care i-a creat-o Juliei: „Plânge pentru că așa plânge ea. Nu e prima dată când plânge, mereu plânge, vorbesc serios, de la orice, imediat se sensibilizează și plânge”.

Răspunsul lui Robi a dezamăgit-o și mai mult pe blondină, iar Virginia s-a arătat foarte revoltată: „Tu înțelegi că femeia asta are ceva pentru tine sau vrei să-ți deseneze cineva?”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Ce părere are Andreea Mantea despre situația complicată dintre Robi și Julia

Deși a înțeles foarte bine situația, tânărul a continuat să fie detașat față de situație, în loc să-i arate puțină empatie Juliei: „Ce vrei să fac, frate? Nu înțeleg ce vrei să fac eu?”.

În continuare, Rebecca a luat cuvântul și i-a spus lui Robi: „Nu mai spune acum ca și cum pe viitor s-ar putea (n.r. să aveți o relație), spune «Nu» și gata!”.

Ulterior, Andreea Mantea a decis să încheie discuția, care îi făcea din ce în ce mai rău Juliei, și le-a spus ei și lui Robi: „Cred că între voi este doar o energie, o atracție, tu către el, el către tine și cred că nu vă cunoașteți reciproc atât de bine”.

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

După ce concurentul a părăsit casa fetelor, Julia s-a retras într-un colț, unde a continuat să plângă. Însă Teodora a venit imediat să o calmeze. În acel moment, blondina i-a spus colegei sale: „Vezi de ce am zis că nu mai vreau să mai vin (n.r. la filmările emisiunii)? Tocmai de asta”.

Însă bruneta a sfătuit-o să fie puternică și să nu-i mai dea atenție lui Robi: „Încearcă să-l eviți, nici măcar să nu-l mai bagi în seamă”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: