Julia, prima reacție după descalificarea lui Cosmin. Ce a postat concurenta emisiunii ”Casa iubirii” în mediul online: „Fiecare trebuie să-și asume ceea ce face”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 iun 2024, 14:23

Julia a reacționat după eliminarea lui Cosmin

Sursa: Instagram: eusuntjulia/cosmin.csr

Cosmin a insinuat că Julia ar fi responsabilă de conversațiile care au dus la descalificarea lui din Casa iubirii. Cum se apără concurenta.

Cosmin a fost descalificat din ”Casa iubirii” după ce mai multe conversații dintre el și o anumită persoană din afara casei ar fi ieșit la iveală. Chiar dacă print screen-urile cu conversația controversată au fost analizate de specialiști și s-a ajuns la concluzia că acestea sunt reale, Cosmin continuă să susțină că totul ar fi o înscenare din partea Juliei.

Ce spune Julia despre descalificarea lui Cosmin

După ce a părăsit emisiunea, Cosmin a făcut mai multe live-uri pe TikTok în care și-a exprimat dragostea pentru Ștefania și în care susține că totul este o înscenare din partea unei alte concurente, acesta bătând mai multe apropouri la adresa Juliei.

Citește și: Ștefania, decizie neașteptată în privința lui Cosmin. Ce vrea să facă concurenta din „Casa iubirii”: „Îmi doresc să-mi urmez inima”

Sătulă de speculații, Julia și-a spus punctul de vedere în cadrul unui alt live făcut pe TikTok. Întrebată de ceea ce Cosmin a menționat pe live, Julia susține că fiecare ar trebui să-și asume ceea ce face și să nu caute scuze sau motive în alți oameni. Blondina susține că este o persoană verticală și că nu o interesează ceea ce fac sau spun alte persoane.

„Consider că fiecare trebuie să-și asume ceea ce face și să nu-și caute motive în alți oameni. Știți că la mine pe live nu se vorbește de alți concurenți, despre alți oameni. Nu vreau să dau valoare nimănui, nu vreau să dau în nimeni. Nu mă interesează să fac asta. Sunt în continuare verticală, așa cum am fost din totdeauna, iar până la urmă fiecare să creadă ce vrea.

Chiar nu mă interesează.”, a spus Julia, într-un live pe contul său personal de TikTok.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ce mesaj a postat Cosmin după descalificare

Luni, 17 iunie, imediat după descalificare, Cosmin a postat pe Instagram un mesaj în care a vorbit despre parcursul lui în „Casa iubirii” și despre cât de norocos a fost să o întâlnească pe Ștefania, cu care speră să continue relația și în afara emisiunii.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina lui Cosmin de la „Casa iubirii”! Se întâmplă la scurt timp după descalificare: „Totul se întoarce în viață”

Pe pagina lui de Instagram, fostul concurent a postat două fotografii făcute în ultima lui zi petrecută în competiție, în descrierea cărora a scris:

„Drumul meu în „Casa iubirii”, după cum ați văzut, s-a încheiat.

Pot spune că a fost o experiență pe care nu o voi uita, o experiență care a ajutat la dezvoltarea mea personală și m-a făcut mai atent la persoanele care mă înconjoară.

Dar cel mai important pentru mine este faptul ca am întâlnit o fată cu totul specială, o fată care mi-a dat lumea peste cap și a reușit să scoată din mine dragostea pe care nu știam să o am. Indiferent de cum vor decurge lucrurile, în inima mea va rămâne pentru totdeauna. Love you, Ș!”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?