Julia, reacție acidă la adresa Aleynei:”Mi se pare absurd ce se întâmplă” Ce s-a întâmplat între cele două concurente

Autor: Diana Bostan

Julia vrea să plece din casa băieților când Aleyna își face apariția

Sursa: Captură Kanal D - Casa iubirii

Ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Decizia lui Robi de a se îndrepta spre Aleyna a stârnit nemulțumirea și antipatia Juliei. Cum a reacționat Julia în momentul în care Aleyna a venit în casa băieților?

În ediția de azi a emisiunii ”Casa iubirii”, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată în casa băieților, în momentul în care Aleyna își face apariția. Reacția Juliei a fost una total neașteptată.

Julia a avut o reacție neașteptată în momentul în care Aleyna a pășit în casa băieților

Robi a surprins pe toată lumea în momentul în care și-a arătat interesul pentru Aleyna, deși părea că vrea să o cunoască mai bine pe Julia.

Schimbarea lui Robi nu a fost deloc pe placul Juliei, care a decis să meargă în casa băieților pentru a clarifica întreaga situație. În timp ce Julia și Robi discutau în grădină, în casa băieților și-a făcut apariția Aleyna, moment în care blondina a avut o reacție acidă la adresa ei și a lui Robi.

Citește și: Robi și Aleyna, apropieri tandre! Julia va răbufni: "Trecutul nu mai are ce căuta în prezent!" Nu ratați o nouă ediție incendiară marți, 23 ianuarie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Julia și-a exprimat dorința de a merge în casa fetelor, însă la insistențele lui Patrick și în urma răspunsului negativ primit din partea camerei, Julia s-a retras în grădină. Patrick a însoțit-o pe Julia în grădină și a încercat să o liniștească, fiind vizibil afectată de venirea Aleynei.

Patrick:- De ce plângi?

Julia:- Mi se pare absurd ce se întâmplă. Când am dansat eu cu Robi, el mi-a zis că nu ar vedea-o niciodată pe Aleyna fiind lider sau ceva. Mi-a spus că o vede imatură și acum îi place. Nu? Nu a fost ea deranjată de lucrul ăsta? Ce să fim prieteni? De nu îl voi bubui eu de acum de o să sară.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Julia a lansat un avertisment la adresa lui Robi

Deși avea lacrimi în ochi, Julia i-a mărturisit lui Patrick și lui Laurențiu că ar putea da în el cu zâmbetul pe buze.

Julia este extrem de nemulțumită de atitudinea și de comportamentul lui Robi față de ea, motiv pentru care i-a promis că-i va face parcursul în emisiune cât mai neplăcut.

Blondina nu înțelege schimbarea lui și cum a putut trece atât de repede de la ea, la Aleyna. ”Eu îl înțeleg Patrick, dar atunci asumă-ți cuvintele și eu când i-am spus că mă simt o opțiune, el a spus că nu.

Când i-am spus că mă simt cea mai simplă opțiune...nu înțeleg, de ce nu a ales-o pe ea din prima dacă o place?”, a mai spus Julia.

Ce au discutat Robi și Aleyna în casa băieților

Robi și Aleyna au discutat în casa băieților, acesta fiind curios de băieții care se mai află în topul său. Aleyna a menționat faptul că în topul ei se află și Robert, iar Robi a ținut să menționeze faptul că el și Robert sunt două persoane total diferite, singurul lucru pe care îl au în comun fiind acela că merg la sală.

Citește și: „Am revenit”. Virginia de la „Casa iubirii”, probleme pe rețelele sociale. De ce nu a mai fost activă concurenta în online

”Amândoi sunteți genul meu. Mie nu mi se pare că sunteți diferiți. Eu nu am venit spre vreun băiat, am așteptat de la voi. Nu am vrut să fiu prima care face pasul”, a spus Aleyna.

Aleyna a observat o mică competiție între Robi și Robert, însă bruneta și-ar dori să-i cunoască pe amândoi și să vadă cine va face cei mai mulți pași spre ea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.