Julia și Robi, apropieri tandre! Se leagă o idilă: "Ai fost mai drăgăstos cu mine!" Urmăriți o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii, vineri, 3 mai, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 3 mai, la Kanal D. Ce se întâmplă cu relația dintre Julia și Robi?

O nouă ediție incendiară are loc mâine! Julia și Robi sunt din ce în ce mai apropiați! Aflați ce reacții se vor isca în Casa iubirii, vineri, 3 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Ștefania se teme să nu rămână fără Cosmin în ''Casa iubirii''. Ce spune concurenta despre controversatele conversații din mediul online

Julia și Robi, apropieri tandre! Se leagă o idilă?

Ediția de vineri, 3 mai, îi va surprinde pe telespectatori cu noi momente de senzație. Vineri, concurenții vor avea parte de multe controverse și tensiuni iscate din cauza geloziei, dar și de răsturnări de situație.

Lucrurile vor lua o turnură neașteptată în Casa iubirii, pentru Julia și Robi. Încă de la începutul sezonului trei, Julia și Robi au avut o relație mai specială, cu respingeri și apropieri.

Însă, se pare că în ultima perioadă, cei doi concurenți au devenit din ce în ce mai apropiați.

În ediția de vineri, Julia și Robi sunt surprinși în ipostaze tandre! Cei doi concurenți se tachinează, se iau în brațe, dar dau și semne de gelozie. Mai în glumă, Robi îi dă de înțeles Juliei că îl deranjează când aceasta vorbește despre Patrick. Ce se întâmplă, de fapt, între Julia și Robi?

Citește și: Catinca, însărcinată? Fosta concurentă de la „Casa iubirii” a spus adevărul despre sarcină, la câteva zile după ce a făcut publică relația cu Ștefan

Julia: "Ai fost mai drăgăstos cu mine!"

Robi: "Uite-o, mă! Mânca-i-aș gura ei! Ce faci? De ce zici că l-ai ales pe Patrick?"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Julia: "Bine, tu? Întotdeauna l-aș alege pe Patrick!"

Robi: "Cum adică l-ai alege pe Patrick?"

Patrick: "Ai vrea un date să mergem la grătar, eu, tu, Rebecca și Julia?"

Robi: "Da! Tu cu Julia, eu cu Rebecca"

Julia: ''Merge!"

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii.

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de vineri, 3 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.