Julia și Robi, din nou față în față, în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Virginia! „Între ei mereu a fost ceva...”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 apr 2024, 22:07
julia si robi casa iubirii Foto(4)

Julia si Robi, in camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Julia l-a chemat pe Robi în camera roșie! Concurenta s-a arătat deranjată de faptul că Robi s-a întâlnit cu Roberta! „Cu mine o dai pe joacă! Nu e așa? Nu te joci cu mine?” Iată ce reacții s-au iscat în casa fetelor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului în fiecare ediție noi momente de senzație, concurenți tot mai dornici să își caute jumătatea, care se confruntă la fiecare pas cu noi provocări de pomină, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige, care deseori le aduc instabilitate și ceartă celor care se află deja într-un cuplu în cadrul show-ului.

Virginia, momente dificile în Casa iubirii

După despărțirea de Virginia, Robi a dat din ce în ce mai multe semne că mai simte încă atracție față de Julia, cea pe care și-a dorit să o cunoască la începutul sezonului. În ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Julia a adoptat o atitudine jovială așa cum și-a obișnuit deja fanii și l-a chemat pe Robi în camera roșie, la o discuție relaxată.

Citește și: Roberta și Rebecca, război total! „Înseamnă că ești imatură!” Roberta acuză o alianță împotriva ei! Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

Gestul Juliei nu numai că a șocat-o pe Virginia, dar i-a demonstrat încă o dată faptul că Robi nu a avut sentimente puternice și sincere pentru ea, ci rămăsese blocat în trecut de fapt.

Deși nu a vrut să arate în față celorlalte fete că o deranjează atitudinea și dezinvoltura celor doi concurenți, Virginia a fost dezamăgită și a privit cu frustrare către monitor.

Julia l-a chemat pe Robi în camera roșie! Concurenta s-a arătat deranjată de faptul că Robi s-a întâlnit cu Roberta

În ediția de astăzi, surprinzător sau nu, Julia a ales și de dată această să-l cheme în camera roșie pe Robi, fostul ei partener de cunoaștere.

Bineînțeles că ambele case au primit conexiune pentru câteva minute, iar fetele, în frunte cu Virginia, au ținut să le facă galerie, în spirit ironic.

Bianca: Ia uitați! Robi... Am auzit deci băieții au cadru! Facem galerie? Să ne audă Julia!

Virginia: Când apare Robi încă o dată!

Julia: Ce vrei? Să mă iei în brațe! De ce mă iei în brațe?

Robi: Simțeam nevoia să primesc și eu o îmbrățișare! Să fiu și eu iubit! Că n-am mai fost iubit nici de mama! Ai primit cadru când am chemat-o pe Roberta?

Julia: Bineînțeles că am cerut!

Robi: Și ce ai simțit?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Julia: Ce să simt? Nimic!

Robi: Poți să fii și tu o dată în viață ta sinceră? Te-a deranjat că am chemat-o pe Roberta?

Virginia: Of... Între ei mereu a fost ceva...

Dornic să afle de ce l-a chemat Julia în camera roșie, Robi a insistat să afle ce urmărește de fapt această. Concurență l-a întrebat direct pe Robi pe cine ar alege între ea și Roberta pentru un date de zi. Fără să stea pe gânduri, tânărul i-a răspuns că pe ea ar alege-o cu siguranță.

Julia: Am două întrebări! Date de zi cu mine sau cu Roberta?

Robi: Cu ține! Cum aș putea să merg cu Roberta?

Julia: Ai ales-o ieri în camera roșie!

Robi: Să nu se înțeleagă că vreau să te chem pe tine să o fac de emisiune!

Julia: Cu mine o dai pe joacă! Cu mine poți s-o jonglezi! Nu e așa? Nu te joci cu mine?

Citește și: Rebecca, supărată foc pe Ștefan! Gestul concurentului a dezamăgit-o profund! „Dacă veneai cu mine în camera roșie era irosită, nu?” Iată ce reproșuri aprige a lansat Rebecca și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii