Julia și Robi, din nou față în față, în Casa iubirii! „Îți place Roberta?” Aflați ce își vor spune cei doi concurenți și cum vor reacționa Virginia și Roberta, luni, 8 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2024, 21:06

Robi îi va cere iertare Virginiei! „Tu ai fost perfectă, eu nu am fost cum trebuie!” Aflați la ce gest neașteptat va recurge Julia si cum va reacționa Virginia, luni, 8 aprilie, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări de senzație, de momente romantice, întâlniri neașteptate, dar și de multe răsturnări de situație și de tensiuni aprige. După despărțirea de Virginia, Robi pare că va reveni le vechile lui obiceiuri. Deși îi va cere scuze Virginiei, în cele din urmă concurentul va ajunge din nou față în față cu Julia și vor avea un schimb de replici uluitoare.

Robi îi va cere iertare Virginiei

În ediția de luni, 8 aprilie, în Casa iubirii va pluti o atmosferă aparent calmă, însă cu toate acestea multe focare de tensiune ard mocnit în rândul concurenților. Dornic să încheie așa cum se cuvine socotelile cu Virginia pentru că fiecare să își vadă de propriul sau drum în cadrul show-ului, Robi a lăsat deoparte inhibițiile și i-a cerut iertare Virginiei pentru tot ceea ce a făcut-o să pătimească în ultimele zile din cauza comportamentului sau.

Citește și: Virginia, dezamăgită de Robi! „Consider că nu a fost sincer!” Concurenta a rupt relația cu Robi și nu dă înapoi! Iată ce reacții s-au declanșat în Casa iubirii

Robi: Vreau în primul rând să îmi cer scuze față de tine, pentru comportamentul pe care l-am avut și sunt conștient că nu a fost unul bun atât într-o relație, cât și respectul pe care trebuie să îl arăt unei femei! Vreau să îmi cer scuze și alor tăi!(...)

Tu ai fost perfectă, eu nu am fost cum trebuie!

Virginia: Nu te-ai pus în locul meu nicio secundă! În general, da ceea ce s-a întâmplat... de multe ori nu m-am simțit sprijinită de tine...

Robi și Julia, din nou față în față în Casa iubirii

Deși inițial Robi și-a îndreptat atenția către Julia și a încercat să o cunoască mai bine și să se apropie din ce în ce mai mult, în cele din urmă, cei doi au decis de comun acord să pună capăt cunoașterii lor.

La scurtă vreme după despărțirea de Julia, concurentul s-a orientat către Virginia. Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult și după primul lor date în afară platourilor de filmare au anunțat că formează oficial un cuplu în Casa iubirii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Însă după mai puțin de o luna de relație, Robi și-a schimbat radical comportamentul și atitudinea față de Virginia. Tânărul a continuat să poarte discuții cu Julia și să facă diverse glume neadecvate, ce au dezamăgit-o profund pe partenera lui. În cele din urmă, cei doi concurenți au hotărât să pună punct relației lor.

Citește și: Ce surpriză le-a făcut Andreea Mantea lui Robert și Giuly după ce aceștia au anunțat că formează oficial un cuplu în Casa iubirii: „Ați primit drept cadou...”

În ediția de luni, 8 aprilie, Robi îi va cere iertare Virginiei, iar la scurt timp se va apropia din nou de Julia. Concurenta îl va întreba pe fostul ei pretendent dacă o place pe Roberta, iar în cele din urmă îl va întreba dacă ar mai vrea că ei doi să mai dea o șansă relației lor și să se reapropie.

Julia: Îți place Robert? Acum fără...

Robi: Am zis că e o femeie interesantă, dar în momentul de față nu pot să zic că aș vrea acum în momentul asta!

Julia: Dar cu mine ai vrea?

Robi: Cum?

Julia: Cu mine ai vrea?