Julia și Robi, față în față în camera roșie! „Mă terorizezi!” Aflați ce își vor spune cei doi concurenți și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, marți, 6 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 aug 2024, 22:30
video Foto(4)

Julia îl terorizează pe Robi! Părinții lui o plac la nebunie pe Julia! „Lui tata ii place foarte mult de tine!” Aflați cum va reacționa concurenta și în ce direcție o va lua relația lor!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, concurenți din ce în ce mai dornici să își găsească jumătatea, dar și multe răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige. În ediția de marți, Julia și Robi vor fi din nou în centrul atenției, deoarece se vor întâlni în camera roșie, unde un schimb de replici uluitoare și mai mult decât atât ce doi se vor apropia din nou și își vor face mărturisiri.

Julia și Robi, întâlnire în camera roșie

În ediția de marți, 6 august 2024, concurenții din Casa iubirii vor fi surprinși din nou de Julia și Robi, care se vor reîntâlni în camera roșie. Aceștia vor purta o discuție de-a dreptul uluitoare. În ciuda faptului că nu au mai reușit să formeze un cuplu cei doi au continuat să se tachineze ori de câte ori au avut ocazia și au dat de înțeles tuturor că încă se plac.

Citește și: Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Robi: Eu nu mai vreau să cunosc pe nimeni!

Julia: Dacă tu mă vezi pe mine doar că o colegă aici în casă, de ce tinzi mereu să îmi dai explicațiile astea pe care mi le dai!

Robi: Deci m-ai teorizat fără nici măcar să avem relație!

Julia: Robi vrea să facă cu mine cum a făcut Patrick cu Alexandra?

Robi: Ferească Dumnezeu!

Julia: Ba da! Asta vrei să faci!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Julia și Robi, față în față în camera roșie! „Mă terorizezi!”

După un scurt schimb de replici prin intermediul conexiunii, Julia și Robi se vor reîntâlni în camera roșie, unde vor încerca să lămurească lucrurile și să își spună tot ceea ce nu au reușit până acum. Deși nu vor recunoaște fățiș că mai au încă sentimente reciproce, Julia și Robi își vor face mărturisiri uluitoare.

Citește și: Robi, mesaj emoționant de dragoste în mediul online: „Cu tine viața mea”! Postarea concurentului de la „Casa iubirii” care a pus pe toată lumea pe jar

Robi: Mă terorizezi!

Julia: Ce am făcut? Ce am făcut?

Robi: De ce te maimuțărești așa în față mea?

Julia: Dar nu mă maimuțăresc! Așa sunt eu mereu cu ține!

Robi: Nu vreau nimic cu Teodora! Vreau să îți spun că lui tată îi place foarte mult de ține! Și mă bate la cap în fiecare zi! Nu mă las influențat, stai liniștită! Mamei la fel îi place de ține! Maia mă întreabă de ține!

Julia: Și acum putem să dormim! Dar nu vreau să dorm.... Asta mă plângeam eu ieri la băieți, asta m-a deranjat pe mine... că ai plecat că ai văzut că am venit! Ce mai vrei Robi de la viața mea?