Julia și Robi, mărturisiri emoționante și priviri tandre la prima lor cină romantică! „Îmi placi!” Aflați ce își vor spune cei doi concurenți, sâmbătă, 20 ianuarie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 ian 2024, 18:44

Julia si Robi, in camera roșie, la prima lor cina romantica

Sursa: Captură KANAL D

După război, se așterne pacea! Julia și Robi, momente speciale și emoționante la cina romantică! Cei doi concurenți își vor face mărturisiri neașteptate! „Ești frumoasă, elegantă! Ai ochi frumoși, buze frumoase!”

Îndrăgita emisiune Casa iubirii a revenit în atenția telespectatorilor Kanal D, cu un nou sezon și a adus în prim plan zece concurenți noi, cărora li s-au alăturat și patru concurenți din sezonul 2, Larisa, Julia, Cosmin și Patrick, dornici să își caute în continuare jumătatea. Dacă în primele ediții concurenții au încercat să se apropie purtând conversații scurte în camera roșie, în ediția de vineri, Patrick și Virginia au avut deja prima cină romantică, în cadrul căreia au încercat să se cunoască mai bine, în ediția de sâmbătă, cei care se vor bucură de momente speciale petrecute împreună

vor fi Julia și Robi, care de asemenea vor avea parte de o cină romantică.

Julia și Robi, momente speciale și emoționante la cina romantică! Cei doi concurenți își vor face mărturisiri neașteptate

În ediția de sâmbătă, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată din cauza primelor semne de gelozie, însă treptat romantismul își va face din nou apariția în rândul concurenților.

Momentul în care Robi o va invită la dans pe Daniela, pentru a se ține de promisiunea făcută anterior, o va dezamăgi profund pe Julia, care nu se aștepta că tânărul să recurgă la acel gest.
Vizibil deranjată, Julia va încerca totuși să nu își arate gelozia și furia, însă Robi îi va spune că nu a vrut decât să își respecte promisiunea față de Daniela și nu a avut alte intenții.

Citește și: Patrick și Virginia, prima cină romantică în Casa iubirii! Concurentul a dat cărțile pe față și a făcut mărturisiri uluitoare! “Îmi stârnești foarte mare interes!”

Julia: Nimic special! Ținutul de mână...

Robi: Ești supărată pe mine?

Julia: Nu, ți se pare!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Robi: Eram dator cu un dans! Am promis!(...) Nu îmi place că te-am văzut puțin deranjată, sincer!

În cele din urmă, Julia va depăși criză de gelozie și va acceptă să meargă la cină romantică alături de Robi, unde va fi copleșită de multe complimente și de emoții și trăiri intense.

„Ești frumoasă, elegantă! Ai ochi frumoși, buze frumoase!”, va spune Robi, emoționat.

Citește și: „M-am simțit din nou foarte prost”. Larisa a retrăit experiența neplăcută din sezonul 2! Blondina a fost prinsă la mijloc între doi băieți