Julia și Sebastian, acuzați că fac doar materiale! „Stai în banca ta!” Aflați cum va reacționa Roberta și ce se va întâmpla miercuri, 3 iulie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iul 2024, 17:08
video Foto(4)

Roberta și Julia vor ajunge din nou la cuțite! Cele două concurente își vor spune replici acide! Aflați cum va reacționa Sebastian, miercuri, 3 iulie, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri de pomină în camera roșie, idile neașteptate, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. În ciuda faptului că păreau un cuplu din ce în ce mai sudat, de curând, Roberta și Sebastian au decis să pună capăt relației lor, după ce concurentul s-a apropiat neașteptat de mult de Julia.

Julia și Sebastian, acuzați că doar fac materiale

În ediția de marți, 2 iulie, Roberta și Sebastian au hotărât să pună punct relației lor și să meargă fiecare pe propriul drum. Însă Roberta nu se resemna prea ușor în ceea o privește pe Julia. Concurenta îi va acuza pe Sebastian și Julia că s-au apropiat doar de dragul materialelor.

Citește și: Roberta, primele declarații după despărțirea de Sebastian. Motivul pentru care acesta a decis să pună punct relației

Sebastian: Ce școală au în ele, frate, Doamne ferește!

Roberta: Tot tu care vrei să faci materiale cu Julia?

Julia: Ai venit să faci materiale cu mine! Hai în grădina să le facem! Acum te iei de mine că ce? Ți se pare că am făcut eu ce, Roberta? Atâta poți tu! Să zici că omul asta s-a cerut să facă materiale cu mine!

Roberta: Nu vezi ce ironie ai! Eu știu mai bine! Stai în banca ta!

Roberta și Julia vor ajunge din nou la cuțite

În ediția de miercuri, 3 iulie, în Casa iubirii va predomina o atmosferă foarte tensionată, deoarece se va declanșa o mare ceartă în casă fetelor, acolo unde apariția lui Sebastian va iscă un scandal teribil între Roberta și Julia, eternele rivale.

Sebastian va încerca să intervină între cele două concurente însă fără sorți de izbândă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Sebastian: Roberta, lasă-mă că mă enervezi!

Roberta: Dacă tu stai la masă cu Julia, eu ce vrei să fac?

Julia: Măi fată ce ai cu mine? Ești pe altă planete! Mă enervezi! Nu sunt nici proastă, nici cum mă vezi tu, nici inferioară ție! Niciodată în viața ta! Și să-mi spui tu mie că eu sunt bună doar de materiale stai cuminte că nu îți dau ce vrei! Eu știu ce îți dorești tu de la emisiunea asta!

Roberta: Nu îmi bat capul!

Julia: N-ai cuvinte dragă mea!

Roberta: Te rog frumos să faci pași!

Julia: Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!