Julia, supărată foc pe Patrick după ce a trimis-o cu un concurent neașteptat în camera roșie! „Foarte urât din partea lui”. Aflați despre cine este vorba în episodul de sâmbătă din „Casa iubirii”, pe 19 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 oct 2024, 19:00
video Foto(4)

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Julia se supără foc după ce ajunge în camera roșie cu concurentul ales de Patrick, lider al casei săptămâna aceasta.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia se supără după ce ajunge în camera roșie cu un concurent neașteptat, cel ales de Patrick în urma primirii titlului de lider al casei băieților.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”

Julia, supărată foc pe Patrick

În episodul de mâine, 19 octombrie 2024, Andreea Mantea începe suspansul prin a anunța că este momentul ca fetele să aibă camerele roșii cu băieții stabiliți de liderii caselor. De asemenea, moderatoarea a mai spus că nimeni nu se va aștepta la băiatul pe care l-a ales Virginia pentru camera ei roșie.

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

În materialul video de mai jos vedem că prima concurentă care are parte de camera roșie este Julia, și spre surprinderea și deranjul ei pe ușă intră nimeni altul decât... Robi!

„Pfoa... cameră, pot să nu stau?!”, spune Julia, nervoasă, în timp ce dă să se ridice.

„Mă, ce ești sălbatică așa? Ce-i cu comportamentul ăsta?”, spune Robi, iritat și mirat de reacția Juliei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii

Sub nicio formă Julia nu-și dorește să petreacă cele cinci minute în camera roșie cu Robi, activitate care nu-i face plăcere nici tânărului.

„Patrick și Virginia, lasă că vă arătăm noi vouă!”, spune Robi.

Ca să detensioneze atmosfera, Robi se ridică și începe să cânte, moment în care se observă cum Julia se abțină să nu râdă dar nu-și poate șterge zâmbetul de pe buze.

Ajunsă înapoi în casa fetelor, Julia își exprimă deranjul vizavi de decizia luată de Patrick, supărată că a pus-o în camera roșie cu Robi.

„Nu știu ce a vrut Patrick să facă, dar foarte urât din partea lui!”, spune Julia.

Ce se întâmplă mai departe aflați sâmbătă, 19 octombrie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!