Julia tună și fulgeră după ce a fost propusă pentru eliminare. Tânăra este pusă la zid de Antoni: „Ești varză!”. Aflați ce se va întâmpla în „Casa iubirii” luni, 28 octombrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 oct 2024, 21:00

Julia va avea o discuție aprinsă cu Antoni

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de luni din „Casa iubirii” vor apărea noi tensiuni între concurenți. După ce a fost propusă spre eliminare în Gala de duminică, Julia nu va lăsa garda jos, iar cel pe care îl va avea în vizor va fi Antoni.

Julia și Antoni vor fi la cuțite pe 28 octombrie, în „Casa iubirii”. Blondina nu va mai suporta să închidă ochii la gesturile făcute de concurent la adresa ei și va răbufni.

Ce va spune Julia despre Patrick

Inițial, în timpul conexiunii video dintre casa fetelor și casa băieților, Julia va vorbi despre Patrick, pe care l-a susținut constant, indiferent de situație, pe parcursul show-ului matrimonial: „Țin să vă reamintesc că nouă luni de zile Patrick n-a avut o cunoaștere aici, în casă și, cu toate astea,

am făcut spume de fiecare dată când auzeam că va fi votat”.

Robi, însă, îi va spune concurentei că aceasta a fost strict alegerea ei și să și-o asume, căci pe restul concurenților nu îi privește acest lucru: „Asta e problema ta, Julia”.

Julia nu va rămâne fără replică și va scoate în evidență că ea este diferită, în comparație cu alte persoane din „Casa iubirii”: „Asta-i diferența dintre mine și alți oameni”.

Citește și: Julia nu mai vrea să-l vadă pe Robi în fața ochilor! „Dispari!”. Concurentul a rămas șocat de comportamentul blondinei

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Antoni o va pune la zid pe Julia

Ulterior, Antoni va interveni și va schimba subiectul. Acesta a avut o curiozitate care a iritat-o pe Julia: „Eu vreau să te întreb altceva, nu are treabă cu Patrick. Ai spus, la un moment dat, că nu ți-era frică că pleci acasă și, cu toate astea, ai plâns atunci când erai în față”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste proastă pentru gospodinele care au centrală termică și stau la casă. Ce modificări se anunță?

Chiar dacă a fost deranjată de spusele tânărului, blondina se va abține și va face doar o remarcă subtilă la adresa lui: „Off, Antoni. Ți-aș zice ceva acum, măi Antoni, dar mă abțin. Eu am obraz și dacă te iau pe aici în brațe nu mă duc în alte părți să te bârfesc, cum faci tu”.

Citește și: Antoni o dă de gol pe Virginia. Ce a putut să spună tânăra despre Patrick. Concurentul a luat foc când a auzit: "Eu când intru, tu taci!"

După conexiunea video, schimbul de replici înțepătoare va continua între cei doi. Antoni va veni în vizită în casa fetelor, unde vor ieși scântei între el și Julia:

Antoni:  „Eu nu cred că am fost vreodată răutăcios cu tine, că o să fac și eu ce ai făcut tu”.

Julia:   „Mi-ai făcut false din Gală, stai cuminte.

Tu ai impresia că eu nu văd? Tu ai impresia că nu te aud? Tu ai impresia că nu văd ce faci pe la spate”.

Antoni:   „Ce pe la spate? Te-am luat în față și ți-am zis: ”Ești varză”. Așa ți-am zis eu”.

Julia:   „Antoni, du-te și vorbește cu persoanele care sunt ”prea înțelegătoare pentru emisiunea asta”.