Julia va izbucni din nou în lacrimi din cauza lui Robi! „Să umilească pe altcineva nu pe mine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 8 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 aug 2024, 08:25
video Foto(4)

Julia, dezamăgită din nou de comportamentul lui Robi! Cei doi concurenți vor încerca să se reapropie însă fără sorți de izbândă! Aflați ce anume o va supără teribil pe Julia și ce decizie radicală va lua în privința fostului ei partener!

Concurenții celui de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de întâlniri romantice în camera roșie, dar și de multe controverse, răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige. După ce în edițiile precedente, Julia și Robi au fost din nou în centrul atenției cu noi momente tandre și noi tachinări. În ediția de joi, cei doi concurenți vor accepta o provocare de senzație lansată de Andreea Mantea.

Julia și Robi, provocare de senzație

În ediția de joi, 8 august 2024, in Casa iubirii, Julia și Robi se vor afla din nou în prim plan deoarece vor fi puși în fața unei provocări de pomină, ce va fi lansată de Andreea Mantea, pentru ca tinerii să învețe să comunice. În ciuda faptului că inițial nu au vrut să accepte provocarea, în cele din urmă, Julia și Robi au fost de acord să fie legați cu o panglică roșie și să stea permanent unul lângă celălalt.

Andreea Mantea: Ridicați-vă! Va rog să vă ridicați!

Julia: Dar de ce trebuie să fiu pedepsită?

Andreea Matea: Pentru că trebuie să învățați să comunicați!

Julia: Promit că nu o să vorbesc nimic!

Robi: Dar ea trebuie să comunice!

Citește și:  Julia, pe cale de a părăsi „Casa iubirii”, din cauza lui Robi! Concurentul o rănește tot mai mult, fără să țină cont că ea e îndrăgostită de el

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Julia va izbucni din nou în lacrimi din cauza lui Robi

Însă nemulțumirile și dezamăgirile nu vor întârzia să apară deoarece fiecare dintre cei doi concurenți vor avea intenții și pretenții diferite, iar în cele din urmă Julia și Robi au ajuns din nou să se certe. Concurenta se va simți umilită și dezamăgită de comportamentul lui Robi și la un moment dat va renunța la provocarea primită și va pleca în casa fetelor, unde va izbucni in lacrimi.

Citește și: Motivul pentru care Robi o respinge pe Julia: „Nu pot să stau liniștit lângă o fată”. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți

Robi: Eu vreau să joc biliard! Trebuie să vii să ne jucăm biliard! Te rog frumos!

Julia: De ce ești nesimțit? Stai jos toată ziua și nu te juca biliard!

Alexandra: Ce s-a întâmplat?

Julia: Să umilească pe altcineva, nu pe mine! Lăsați-mă!