Julide, procuroarea din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita talentata pe platourile de filmare, sotie si mama devotata in viata reala! Iata ce FAMILIE frumoasa are celebra Alayca Ozturk!

Author: D.I.
Actualizat: 27 ian 2021, 05:45
Foto(11)

Alayca Ozturk (Julide, procurorul din serialul "Ma numesc Zuleyha") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Alayca Ozturk s-a nascut la Istanbul in 1984. A absolvit studiile Facultatii de Teatru, in cadrul Universitatii Mimar Sinan.
Dupa finalizarea studiilor, Alayca Ozturk a patruns in lumea cinematografiei din Turcia in 2005 si a fost cooptata rapid in primele trei seriale, care i-au adus un succes rasunator si au reprezentat piatra de temelie a carierei sale stralucite: "Ey Ask Nerdesin"(2007), "Oyle Bir Gecer Zaman Ki" (2010-2013), "Hanimeli Sokagi" (2014).

In 2016 talantata Alayca Ozturk a fost selectata in distributia serialului "Dragoste si ura", in care a jucat alaturi de alti mari actori precum Emrah Erdogan, Burcu Kiratli, Birgul Ulusoy.

In anul 2019, Alayka Ozturk a fost cooptata in distributia serialului de mare succes, "Ma numesc Zuleyha", unde a interpretat rolul unei procuroare extrem de exigente.

Citeste si: Halit Ergenc, o cariera stralucita! De pe scena Operei, la roluri in productii de succes datorita carora a cunoscut celebritatea! "Actoria este o calatorie emotionala pentru mine!"

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alayca Ozturk se dedica trup si suflet profesiei sale, insa nu isi neglijeaza niciodata familia. Aceasta este casatorita cu barbatul visurilor sale si au impreuna un baietel in varsta de doar un an, pe care il adora si caruia ii dedica in totalitate timpul lor liber.

Cum poti sa urmaresti online "Ma numesc Züleyha": pagina de live stream oficial

"Ma numesc Züleyha" este o poveste in care dragostea trebuie sa depaseasca gelozia, tradarea si lupta pentru avere. Cei doi indragostiti, Yilmaz Akkaya si Züleyha, se iubesc dincolo de limitele impuse de societatea in care traiesc, dincolo de prejudecatile vremii si, mai presus de orice, sunt dispusi sa faca totul pentru dragostea lor.

Serialul "Ma numesc Züleyha" se difuzeaza in fiecare saptamana la Kanal D in zilele de miercuri, joi si vineri, de la ora 20:00.

Episoadele pot fi urmarite si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Gasiti stiri si informatii exclusive despre actorii din serial pe kanald.ro, pe pagina oficiala a emisiunii dar si pe pagina oficiala de Facebook "Imi plac serialele turcesti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.