Julie, fiica Danei Savuica: "Pictorialul cu mama va starni multe comentarii"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:00

Dan Silviu Boerescu le-a lansat provocarea Danei Savuica si fiicei ei, Julie de a poza sexy in cel mai nou numar al revistei Tabu.

 Julie a fost foarte incantata de pictorialul cu mama ei in aceasta ipostaza ma indrazneata si desi este obisnuita cu camerele si cu sedintele foto, aceasta a fost una iesita din anonimat, tocmai pentru ca este altfel: De la mama am invatat cum sa pozez si nu m-am simtit intimidata in niciun fel pentru ca este un pictorial foarte frumos si nu am avut de ce sa ma simt intimidata.


Dan Silviu Boerescu a tinut sa precizeze ca pentru prima coperta a revistei, facuta la Chicago, a intrebat-o pe Dana daca va poza alaturi de fiica ei cand aceasta va impini 18 ani. Mie nu mi s-a parut nimic bizar ca ma aa pozat in reviste si o sustin pentru ca stiu cine e mama mea. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.