Jumatate de tara se afla sub COD GALBEN. Pana marti seara, temperaturile abia trec de pragul inghetului

Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Speriati de vremea rece, oamenii nu mai stiu ce sa creada. Vine Pastele sau Craciunul?

 

Ninge ca-n povesti in Moldova! Fulgii mari de nea s-au pornit inca de dimineata si deja au format o plapuma de omat peste Bacau. Chiar daca suntem in toiul primaverii, iar Pastele ne bate la usa, primavara seamana mai degraba a iarna tarzie! Pe strazi, ninsorile abundente gonesc trecatorii. Imbracati gros ca-n decembrie, cu geci, cojoace si caciuli pe cap, oamenii se gandesc mai repede la Craciun decat la Sarbatoarea Invierii Domnului! Brazii imbracati in promoroaca ii induc in eroare! Ca tabloul sa fie complet, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru 20 de judete din nordul,
centrul, estul si sud-estul tarii, unde incepand din aceasta dupa-amiaza si pana marti seara vor fi ploi, lapovita si ninsori, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 de kilometri pe ora.

Ninge ca-n povesti in Moldova. Fulgii mari de nea s-au pornit inca de luni dimineata si deja au format o plapuma de omat peste Bacau. Chiar daca suntem in toiul primaverii, iar Pastele ne bate la usa, primavara seamana mai degraba a iarna tarzie.

Pe strazi, ninsorile abundente gonesc trecatorii. Imbracati gros ca-n decembrie, cu geci, cojoace si caciuli pe cap, oamenii se gandesc mai repede la Craciun decat la Sarbatoarea Invierii Domnului, deoarece brazii imbracati in promoroaca ii induc in eroare.

##VIDEO135681##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca tabloul sa fie complet, meteorologii

au emis o avertizare cod galben pentru 20 de judete din nordul, centrul, estul si sud-estul tarii, unde incepand din aceasta dupa-amiaza si pana marti seara vor fi ploi, lapovita si ninsori, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 de kilometri pe ora. Iata harta judetelor vizate de avertizarea meteorologica:

 

20 de judete se afla sub COD GALBEN

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.