Juno, de vorbă cu Alexandra Ungureanu! Ce perioadă de cotitură i-a schimbat acestuia viața. Declarații în exclusivitate în emisiunea „Duet cu Alexandra”

Author: Andreea Buinoschi

Juno, de vorbă cu Alexandra Ungureanu! Ce perioadă de cotitură i-a schimbat acestuia viața

Sursa: Instagram

Juno a acceptat propunerea Alexandrei Ungureanu de a veni în emisiunea „Duet cu Alexandra”. Artistul a lăsat, pentru moment, microfonul și a răspuns întrebărilor care i-au fost puse de artistă, acordând un interviu de excepție.

Juno a venit în emisiunea „ Duet cu Alexandra ” și a făcut mai multe declarații în exclusivitate. Viața de artist nu este ușoară, cere multe sacrificii și, la un moment dat, pentru a ajunge unde este acum, Juno a trebuit să ia o decizie care l-a scos din zona de confort.

Ce decizie i-a schimbat lui Juno viața în mod radical

„În octombrie 2015, sper să nu greșesc, în septembrie 2015, an avut o decizie foarte importantă de făcut în viața mea. Mă duc la București și semnez cu Smiley care, de o săptămână, îmi dăduse telefon că vrea să semneze(...) și să fac muzică, ceea ce nu mai făcusem deloc, și ce știam eu să fac: dansez, eram și instructor la momentul ăla.

Smiley nu m-a sunat el personal, m-a sunat un băiat care lucra la Ha, mi-a zis de un proiect pe care voiau ei să îl facă atunci și, la momentul

ăla, eram ce trebuie, eram o părticică în proiectul ăla, potrivită.

Citeste si: Bursucu' s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Prezentatorul TV a povestit cum a ajuns să se îngrașe fără să își dea seama: „Nicio secundă n-am realizat că eu m-am îngrășat atât de tare”

Mi-a propus chestia asta și mi-a trimis o poză cu Smiley care stătea într-un birou și se uita la 50 de poze, 100 de poze cu copii și am dat un zoom pe pozele alea multe, una lângă alta, și mi-am

văzut fața acolo”, a declarat Juno.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Drumul către succes a fost anevoios, dar munca i-a fost răsplătită

„Dacă aș fi ales să nu plec la Ha, probabil primul an, poate chiar primii doi ani, făceam mult mai mulți bani decât am făcut când m-am apucat de muzică.

E perioada aia de început, când habar n-ai de viața ta. După, m-a lovit realitatea despre ce înseamnă un artist.

Îmi făceam treaba, ce ținea de livrarea mea și de experiență ca rapper eram bine la momentul ăla pentru cât aveam nevoie, dar mă refer așa, să fii artist matur, cu adevărat, să înțelegi ce înseamnă să fii artist. Mai aveam mult până să îmi dau seama”, a mai declarat cântărețul.

Citeste si: Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

Unul dintre cele mai mari sacrificii pe care Juno a trebuit să le facă a fost să plece din Constanța. Cu toate acestea, sacrificiul nu a fost în zadar, deoarece Bucureștiul i-a adus cea mai mare oportunitate din viața sa.

„Am avut foarte multe dăți în care simțeam că Bucureștiul ăsta, pe lângă că mă suge de energie, mă înconjoară de oameni din ăștia... Mi-au lipsit prietenii adevărați, nici acolo, poate, nu erau foarte mulți, dar aveam unul cel puțin, doi adevărați. Sunt momente în care mai obosește”, a mai spus acesta.