Juno, declarații de excepție în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”. Mai are sau nu sentimente pentru Jo, fosta lui iubită cu care a avut o relație de patru ani

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 oct 2022, 20:06

Juno, declarații de excepție în cadrul emisiunii „Duet cu Alexandra”. Mai are sau nu sentimente pentru Jo, fosta lui iubită cu care a avut o relație de patru ani

Sursa: Instagram

Jo și Juno au fost împreună patru ani, dar, în prima parte a acestui an, au decis să pună punct. Deși au încercat, în nenumărate rânduri, să readucă relația pe linia de plutire, destinul a avut alt plan stabilit pentru ei.

Juno este invitatul de săptămâna aceasta al Alexandrei Ungureanu, în emisiunea Duet cu Alexandra ”. Artistul a abordat subiecte importante, dar și sensibile și, la aproximativ șase luni de la despărțirea de Jo, acesta a făcut câteva mărturisiri despre cele întâmplate.

Jo și Juno s-au despărțit după patru ani de relație

După patru ani de relație, Jo și Juno au decis să meargă pe drumuri separate.

Până să ia decizia definitivă, aceștia au tot dat șanse poveștii lor de iubire. Cu toate acestea, dorința lor de a continua nu a fost suficientă și au pus punct odată pentru totdeauna.

„Suntem bine acum, suntem colegi. Mi se pare că, dacă reușești să facă chestiile astea, asta e șmecheria în viață, esența aia adevărată, aici trebuie să ajungi.

Prima oară când am văzut-o vara asta cu cineva, recunosc, am plecat, că mă lua și am mai văzut-o, la un moment dat, că, după aia, nu știu, a plecat cu el

în vacanță și, după mine, pleci cu băiatul în vacanță, normal că... glumesc.

Citeste si: Artista Holy Molly, despre cea mai mare dezamăgire! „Eram foarte nemulțumită de tot” Iată ce i s-a întâmplat la vârsta de 18 ani!

Fiecare ne-am văzut de treaba noastră. Cred că era cel mai sănătos lucru să facem dintr-un punct, la fel cum a fost sănătos și să rămânem în nebuniile noastre pe care am auzit că le povestea toată industria, s-a văzut de ce.

Adică eu cred că a făcut sens, mai ales în sufletele noastre. Știm noi mai bine ce-am ales de fiecare dată cum am ales”, a spus Juno.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Relația eșuată a lui Juno a fost mult dezbătută în presă

Fiind persoane publice, atenția era ațintită și asupra lor. Cu toate că, la început, Juno a fost deranjat de cât de publică era relația lui, în timp, acesta a învățat să

nu mai pună la suflet ceea ce se scria despre ei.

De asemenea, artistul a precizat că, cel puțin pentru moment, nu este în nicio relație, dar nu regretă acest lucru, deoarece avea și el nevoie de timp pentru el.

„Când eram în cele mai nașpa perioade noi, pe mine mă deranja puțin atunci ce zice lumea, până când am trecut peste asta.

Dar, la bază, eu sunt un tip... am asta, nu știu de ce.

Citeste si: Paulina, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu mă simt neapărat interpretă!” Iată cine este artista celebră care a inspirat-o în creațiile sale!

Am fost singur toată vara, că mi-am promis că vara asta nu mă îndrăgostesc. Doi la mână, cred că aveam și eu nevoie de vara asta, artistul Juno.

Și Juno ca om, dar și artistul Juno avea nevoie de vara asta, că se concentreze la el”, a mai spus cântărețul.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?