Jupaneasa Kera Calita ne invita intr-o lume de basm unde arta culinara si frumosul fac casa buna

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 19:45

In buricul Bucurestiului, langa manastirea Antim, te intampina un personaj desprins din povestile de altadata, Kera Calita!

O doamna eleganta, cu limbaj ales si o prezenta de spirit cum rar mai intalnesti in zilele noastre. Pe scurt, doamna Laura Nicolau. Cand o privesti parca te teleportezi in timp, in anii ‘20-‘30.

Nume mari i-au trecut pragul. Jupaneasa pe care o intruchipeaza invie perioada interbelica. Totul la ea este „ca in vremurile bune”: palariile cu staif, rochiile lungi de bal, manusile si nelipsitele evantaie. Iar locanta unde te intimpina madame Calita, cum isi spune, implesteste traditia cu festinul culinar pregatit dupa rete demult uitate.

O doamna care umple incaperea cu personalittea si povestile ei. O jupaneasa care iubeste frumosul si arta, care, de-a lungul vietii, a strans colectii impresionante de tablouri si mobiler vechi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ne retragem in liniste pentru a lasa mesenii sa se bucure de o

zi placuta in compania unui personaj de poveste nemuritoare.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.