Jupiter Retrograd în Vărsător pregătește momente grele pentru unele zodii

Autor: Lavinia Medrea

Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru toate zodiile și ne pregătește pentru momentele de impas de care vom avea parte.

BERBEC

Berbecii trebuie să fie atenți la orice fac în această perioadă. Din nefericire, vor avea parte de gânduri negre, își vor aminti de greșelile din trecut și se vor gândi la lucrurile pe care nu le-au înțeles din viața lor. Dacă ești nativ al zodiei Berbec, vei fi afectat o mare perioadă de timp de sentimente negative.

TAUR

Taurii se vor îndoi de ei din ce în ce mai mult și se vor gândi că nimic din ceea ce fac ei nu este bine. Se vor învinui doar pe ei dacă lucrurile merg rău și pot apărea gânduri negative care să le acapareze mintea, să le strice starea de spirit și să nu le permită să evolueze.

GEMENI

Gemenii vor fi afectați pe partea conștiinței.

Se vor gândi la toate lucrurile pe care le-au făcut altor persoane, lucruri rele provocate în trecut, și se vor învinui pentru dorințele neîmplinite ale apropiaților, deși nu este responsabilitatea lor să facă asta.

Citeste si: Karma în funcție de data nașterii. Află ce te definește

RAC 

Pentru Raci, Jupiter va acționa în ceea ce privește viața profesională.

Atenție! Dacă ești nativ al zodiei Rac, este important să ai grijă ce drum al carierei alegi, pentru că s-ar putea să începi să-ți ignori persoanele dragi din familie mai des decât de obicei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

LEU

Unii Lei vor avea parte de clopote de nuntă, alții vor avea parte de lungi analize și discuții de cuplu. Pentru unii dintre nativii zodiei Leu, Jupiter va avea un efect pozitiv, iar pentru alții, un efect negativ, care-i va determina să se gândească numai la lucruri rele.

Citeste si: Ce semnificație are ziua din săptămână în funcție de momentul nașterii? Tu în ce zi te-ai născut

FECIOARĂ

Fecioarele vor învăța să se deschidă mai mult. Aveți noroc dacă sunteți nativ al zodiei Fecioară. În perioada următoare, Jupiter vă va ajuta pe plan social și vă veți face noi prieteni.

BALANȚĂ

Nativii zodiei Balanță sunt adepții justiției și al adevărului. Cu toate că în perioada următoare vei afla niște lucruri adevărate, dar dureroase, ești optimist pentru că măcar știi ce se întâmplă cu adevărat în jurul tău.

SCORPION

Scorpionii vor fi afectați pe plan profesional. Nativii zodiei trebuie să fie atenți la ce planuri au și la finanțele lor, pentru că riscați să „scârțâiți” în această perioadă.

SĂGETĂTOR

 

Săgetătorii vor fi foarte afectați de planeta Jupiter. Veți întâmpina probleme de comunicare și nu veți reuși, cel mai probabil, să transmiteți ce simțiți cu adevărat persoanelor dragi.

CAPRICORN

Din nefericire, nativii zodiei Capricorn vor fi afectați și pe plan profesional, și pe plan medical. Din cauza stresului resimțit la locul de muncă, starea de sănătate a Capricornilor poate fi grav afectată.

VĂRSĂTOR

Nativii zodiei Vărsător au mult ghinion în perioada următoare. Veți avea senzația că faceți lucrurile corect, când de fapt, este foarte posibil să greșiți, deci trebuie să fiți foarte atent.

PEȘTI

Peștii sunt destul de stresați în perioada următoare și trebuie să fie mai grijulii cu ei înșiși. Dacă apar probleme, este indicat să le rezolvați la momentul apariției, pentru că dacă le veți lăsa să existe pentru mai mult timp, vă vor afecta și mai tare.