Juratele de la “Bravo, ai stil!” se bat in accesorii! Iulia Albu a venit la sedinta foto cu 3 valize de haine si bijuterii, iar Raluca Badulescu a stralucit la propriu! Iata ce podoabe unicat au etalat in show-ul tv de la Kanal D!

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Cele mai nonconformiste si extravagante prezente feminine din showbiz, fashion editorul Iulia Albu si inconfundabila Raluca Badulescu sunt jurate in cel mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”.

Si inca ce stil, am putea spune privind bagajale cu care au venit cele doua vedete la sedinta foto de promovare a acestei emisiuni.

Iulia Albu, de exemplu, a carat dupa ea la platourile de filmare, trei valize imense. Pline cu haine care apartin unor case celebre, troller-ele contineau, in cel mai bun sens al cuvantului, o mica avere.

La fel de importanta, ca valoare si unicitate era si cea de-a 3-a valiza a Iuliei Albu, cea destinata accesorilor unicat purtate de vedeta Kanal D.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Am venit cu 3 valize. Una dintre ele, cea mica, e dedicata accesoriilor. Mai exact, pantofilor si, separat, bijuteriile si restul accesoriilor mele”, ne-a spus Iulia Albu.

Aflati mai multe detalii si vedeti mai multe poze pe wowbiz.ro.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.