Juratii “Bravo, ai stil!” au sters pe jos cu o concurenta! Iulia Albu: “Devii un obiect sexual care este perceput ca atare”! Cel mai asteptat show al toamnei debuteaza luni, de la ora 17.00, la Kanal D

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:17

Luni, 22 august, de la ora 17:00, la Kanal D debuteaza cel mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au sarcina de a analiza si comenta tinutele vestimentare celor zece participante din concurs, urmand ca finalist sa fie desemnata cea mai stilata femeie din Romania.

In prima editie a emisiunii Iulia Albu si Maurice Munteanu o desfiinteaza pe una dintre concurente. Aceasta a ales sa poarte o tinuta pentur o petrecere in club, insa alegerile facute de aceasta nu sunt pe placul juratilor.Iulia

Albu a desfiintat vestimentatia concurentei, motivele invocate de criticul de moda fiind enumerate taios.

“In primul rand, acea palarie este ceva monstrus. Te rog sa ti-o scoti pentru ca ma deranjeaza si nu pot sa te vad cu ea. Asa trebuie sa arate o iubita de fotbalist, sexy over the top; in momentul in care te pozitionezi in acest fel, renunti la cine esti tu cu totul: devii un obiect sexual care este perceput ca atare”, i-a

spus Iulia Albu concurentei.

Maurice Munteanu a continuat discursul colegei sale de platou si i-a nimicit tinuta fetei, cu zambetul pe buze. “Am o prietena pe care o cheama Marcoleta, care se imbata la discoteca, se urca pe boxe si incepea sa urle: Sa vina barbatii!. Asa imi arati tot din prima!”, a continuat acesta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Care

a fost reactia concurentei la auzul parerilor juratilor emisiunii veti putea afla maine, de la ora 17:00, in emisiunea “Bravo, ai stil!”, sifuzata la Kanal D!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.