Juratii show-ului "Imi place dansul", in toiul pregatirilor pentru marele debut din aceasta toamna, la Kanal D! Iata cum au fost surprinsi la sedinta foto!

Autor: D.I.
Actualizat: 31 aug 2020, 20:55

Show-ul electrizant va face deliciul telespectatorilor cu cele mai interesante demonstratii de dans, in aceasta toamna, la Kanal D.

Pregatirile pentru show-ul toamnei, „Imi place dansul” au inceput, echipa Juriului emisiunii este completa, iar prezentatorii show-ului abia asteapta sa ii cunoasca pe concurenti si sa revina in luminile reflectoarelor.

Cine sunt juratii de la "Imi place dansul"

Telespectatorii vor avea parte in toamna aceasta de o incredibila competitie de dans. Concurenti ambitiosi si talentati vor face deliciul publicului prin evolutiile lor, juratii, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuta si CRBL, vor fi cu ochii pe fiecare miscare a lor.

Coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevazute, emotiile uriase nu vor lipsi din acest show extraordinar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu sunt prezentatorii show-ului „Imi place dansul”, ce va fi difuzat in aceasta toamna la Kanal D „Abia asteptam sa oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun sa castige!”

Ritm, evolutii de dans exceptionale, muzica buna, tensiune si concurenti motivati sa isi demonstreze talentul, toate acestea ii asteapta pe telespectatori, din toamna, la Kanal D, odata cu lansarea celei mai intense competitii a dansului: „Imi place dansul”.

Toti cei care vor sa participe la competitia televizata si sa intre in posesia marelui premiu de 100.000 de lei sunt invitati sa se inscrie accesand pagina casting,kanald.ro. Ii asteapta lumina reflectoarelor si emotia unei competitii care va uimi o tara intreaga. 

Citeste si: Beatrice Rancea, in juriul celei mai intense competitii din Romania: „Imi place dansul”