Jurnalist Kanal D, premiat de Uniunea Ziaristilor Profesionisti din Romania  

Autor: D.I.
Actualizat: 29 nov 2020, 17:05

Irinel Antoniu, Deputy Editor in Chief Online Content Kanal D, are la activ 27 de ani de presa si face parte din echipa Kanal D din 2012.  

Irinel Antoniu, Deputy Editor in Chief Online Content Kanal D, a primit ieri, 10 februarie, o importanta distinctie din partea Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania, pentru talent, dedicare si responsabilitate puse in slujba profesiei de jurnalist.

Evenimentul, ce a avut loc la Institutul Cultural Roman, a reunit nume sonore ale presei si si-a propus sa-i onoreze pe cei care raspund exigentelor profesionale ale breslei.

Irinel Antoniu are la activ 27 de ani de presa si face parte din echipa Kanal D din 2012.     

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la “Survivor Romania”, a fost la un pas sa isi piarda mama! “A suferit o operatie pe creier, avea sanse minime de supravietuire!”

Citeste si: Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Venus în Berbec

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.