Jurnalist roman, dat DISPARUT dupa ce avionul pe care il pilota s-a prabusit

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 aug 2021, 14:50

A plecat in vacanta, dar nu s-a mai intors! Avionul pilotat de un jurnalist roman s-a prabusit undeva in statul american Florida.

Autoritatile cauta acum epava dupa ce spun ca au gasit un rucsac si o gheata care i-ar apartine lui Andrei Postelnicu. Aceleasi surse afirma ca in rucsac au gasit buletinul si brevetul lui de pilot.

Rucsacul si gheata au fost gasite la 5 mile departare una de alta, ceea ce ingreuneaza si mai tare cautarile autoritatilor de a stabili cu exactitate unde s-a prabusit acest avion ”, spune un reporter al televiziunii locale care completeaza: „ Cei de la politia locala spun: <>”.

Andrei

Postelnicu plecase cu propriul avion din Vero Beach si se indrepta spre Marathon. O distanta de mai putin de o suta de kilometri intre doua localitati de pe coasta de est a Americii. Numai ca avionul n-a mai ajuns la destinatie.

Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani. El are specializari in economie si a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007.
A fost editorialist la Evenimentul zilei si Capital, dar si corespondent in SUA pentru mai multe posturi de televiziune din Romania. Andrei Postelnicu a fost si consultant al politicianului Mircea Geoana.

##VIDEO102298##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

>”.

Andrei Postelnicu plecase cu propriul avion din Vero Beach si se indrepta spre Marathon.

O distanta de mai putin de o suta de kilometri intre doua localitati de pe coasta de est a Americii. Numai ca avionul n-a mai ajuns la destinatie.

Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti romani. El are specializari in economie si a scris pentru publicatii importante. A lucrat pentru Financial Times intre 2000 si 2006 si pentru Bloomberg intre 2006 si 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei si Capital, dar si corespondent in SUA pentru mai multe posturi de televiziune din Romania.
Andrei Postelnicu a fost si consultant al politicianului Mircea Geoana.

##VIDEO102298##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii