Justin Bieber, acuzat ca nu-si recunoaste copilul pe care l-a conceput cu o fana

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:07

Are o iubita celebra, Selena Gomez care ar putea sa nu fie chiar fericita la auzul vestii ca frumuselul ei ar putea fi tatic.

Se pare ca o tanara in varsta de 20 de ani a depus o plangere impotriva tanarului star pop, in care sustine ca este tatal bebelusului ei in varsta de 3 luni. Mariah Yeater este din California si ii cere cantaretului sa-si faca un test de paternitate si sa-i ofere sprijin in cresterea copilului.

Tanara pretinde ca a avut relatii intime cu Bieber, pe 23 octombie, anul trecut, pe cand ea avea 19 ani, iar el 16.
Asta presupune, conform legilor californiene ca Yeater ar fi acuzata de violarea unui minor.

Potrivit unor publicatii, Yeater a fost invitata in backstage de catre bodyguarzi dupa un concert pe care Bieber l-a sustinut la Staples Centre. Era evident ca eram atrasi unul de celalalt si am inceput sa ne sarutam, apoi la scurt timp,
Justin Bieber mi-a propus sa mergem intr-un loc mai sigur unde sa putem fi singuri.


Am fost de acord si am mers intr-un spatiu ferit, mi-a spus ca vrea sa faca sex cu mine si ca e prima data pentru el.

A fost stabilita si o audiere pe data de 15 decembrie, iar purtatorul de cuvant al starului nu a putut fi contactat. Totusi potrivit unei publicatii, un purtator de cuvant ar fi spus ca: "din moment ce nu am vazut acuzatia,  e sigur ca cineva are intentii rele, defaimatoare si totul e un fals.


Justin se intalneste cu Selena Gomez de la sfarsit anului trecut, dar cuplul a asteptat pana in martie, dupa ceremonia Oscarurilor ca sa-si faca aparitia in public ca si cuplu.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.