Justin Timberlake a fost arestat în New York pentru conducere sub influența alcoolului. Celebrul cântăreț urmează să fie acuzat oficial

Autor: Andrei Costanda

Justin Timberlake a fost arestat în New York pentru conducere sub influența alcoolului.

Sursa: Instagram / Justin Timberlake

Pop-starul internațional și fost membru al trupei NSYNC, Justin Timberlake, a fost reținut pentru conducere în stare de ebrietate în Sag Harbor, New York.

Justin Timberlake, celebrul cântăreț și actor de 43 de ani, a fost arestat în seara zilei de luni în Sag Harbor, Long Island, New York, sub acuzația de conducere în stare de ebrietate. Potrivit surselor de la BBC și The Guardian, Timberlake va fi acuzat oficial în scurt timp, iar incidentul vine în contextul pregătirilor sale pentru un turneu global destinat promovării celui de-al șaselea album, intitulat „Everything I Thought It Was”.

Probleme cu consumul de alcool

În seara de luni, Timberlake a fost oprit de poliție în Sag Harbor, o zonă renumită ca destinație de vară pentru celebrități. Arestarea a fost confirmată și de agenția de presă Associated Press (AP), care a menționat că artistul urmează să se prezinte marți la tribunalul din Sag Harbor pentru a răspunde acuzațiilor.

Timberlake, cunoscut pentru succesul său atât în muzică cât și în cinematografie, a recunoscut în trecut că a avut probleme cu consumul excesiv de alcool și că a solicitat ajutor de specialitate.

Această arestare survine într-un moment crucial pentru cariera sa, Timberlake fiind pe cale să înceapă un turneu mondial pentru promovarea albumului „Everything I Thought It Was”. Turneul urma să înceapă cu două spectacole la Chicago în acest weekend și un alt spectacol programat marțea viitoare la Madison Square Garden din New York.

Timberlake, câștigător a 10 premii Grammy, este unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume și a jucat în filme de succes precum „The Social Network” și „Friends With Benefits”.

Citește și: Nicolae Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul „10” pentru o cauză nobilă. Căpitanul naționalei a ales să îmbrace tricoul în care Olimpiu Moruțan ar fi trebuit să joace la EURO 2024

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Reacția de bucurie a lui Edward Iordănescu după ce România a învins Ucraina la scor de neprezentare: „E o victorie memorabilă, nu îmi găsesc cuvintele!”

Reacțiile fanilor

Reacțiile publicului și ale fanilor nu au întârziat să apară, mulți exprimându-și îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a artistului și la viitorul turneului său.

Deși nu este clar încă dacă acest incident va afecta programul spectacolelor, este cert că Timberlake va trebui să facă față consecințelor legale ale arestării sale.

Justin Timberlake a fost întotdeauna deschis cu privire la luptele sale cu dependența de alcool, ceea ce face ca această arestare să fie cu atât mai dezamăgitoare pentru fanii săi. În trecut, el a vorbit despre cum a apelat la ajutor de specialitate pentru a-și controla consumul de alcool, iar acest incident poate fi văzut ca un pas înapoi în recuperarea sa.

Arestarea lui Justin Timberlake pentru conducere în stare de ebrietate aduce în prim-plan vulnerabilitățile personale ale starului pop, subliniind în același timp provocările continue cu care se confruntă cei din industria divertismentului.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.