Justin Timberlake cântă pentru prima dată în România, la Electric Castle! Cât costă biletele pentru fanii artistului

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 09 oct 2024, 15:37

Justin Timberlake

Sursa: Facebook Justin Timberlake

Artistul Justin Timberlake este artistul principal ce va cânta în anul 2025 la Festivalul Electric Castle.

Fanii lui Justin Timberlake sunt entuziasmați de anunțul făcut de organizatorii Festivalului Electric Castle, în care este menționat că artistul o să urce pe scena din Cluj în anul 2025. Festivalul va avea loc în perioada 16-20 iulie 2025, iar celebrul Justin Timberlake ca urca pe scena principală în una din zile pentru a îi captiva pe admiratorii săi cu melodiile ce l-au făcut celebru.

Justin Timberlake cântă pentru prima dată în România

Admiratorii lui Justin Timberlake au sperat la un posibil concert în România, după ce în mai multe zone din Cluj au început să apară postere cu versuri celebre din melodiile artistice, iar organizatorii Festivalului Electric Castle au decis să dezvăluie adevărul. Justin Timberlake o să cânte pentru prima dată în România în anul 2025, pe scena Festivalului Electric Castle, ce este organizat în perioada 16-20 iulie.

Fanii artistului încep deja să își achiziționeze bilete la festival pentru a se asigura că vor cânta împreună cu Justin Timberlake melodiile ce l-au consacrat în industria muzicală, precum „Cry Me

a River", „SexyBack", „Mirrors” sau „Can't Stop the Feeling”. Organizatorii festivalului au pus la dispoziție și o ofertă specială pentru românii ce vor să își cumpere bilet la festival pentru a împărți energia pozitivă cu Justin Timberlake, astfel biletele pentru General Acces costă 139 de euro până joi, inclusiv, potrivit observatornews.ro

Citește și: Justin Timberlake si Jessica Biel s-au casatorit! Petrecerea a costat 6,5 milioane de dolari! Vezi ce au declarat proaspetii miri!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă

Justin Timberlake se află într-un turneu mondial denumit „The Forget Tommorow World Tour”, iar potrivit datelor afișate, în primăvara anului 2025 artistul va ajunge în Europa. La data de 8 iulie 2025 Justin Timberlake va fi prezent la Luxepo Open Air, în Luxemburg, urmând ca la data de 20 iulie 2025 să cânte la Paris, ceea ce înseamnă că artistul poate cânta pe scena Electric Castle în primele trei zile ale festivalului.

Justin Timberlake a câștigat 10 premii Grammy

Justin Timberlake s-a născut pe 31 ianuarie 1981, în Memphis, Tennessee, iar familia din care a făcut parte l-a ajutat să își dea seama de pasiunea sa pentru muzică. Artistul a apărut în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, când a apărut în „Star Search”, urmând să primească un rol și în „ Clubul lui Mickey Mouse” alături de alte viitoare vedete precum Britney Spears și Christina Aguilera.

Deși acesta a început să își facă numele cunoscut încă de la o vârstă fragedă, adevăratul moment în care numele Justin Timberlake a ajuns să fie celebru a avut loc când s-a format formația NSYNC din care a făcut parte și care i-a adus un renume internațional. La sfârșitul anilor 1990, trupa NSYNC a câștigat o celebritate uriașă, oamenii fiind captivați de melodiile lor, precum „Bye Bye Bye” și „It’s Gonna Be Me”, dar și de aspectul băieților, potrivit bbntimes.com

Succesul trupei NSYNC a ajuns la final, iar Justin Timberlake a decis să înceapă o carieră solo, în anul 2002 lansând primul său album, „Justified”, ce a avut un succes incredibil. Au urmat mai multe albume ce i-au scos în evidență stilul versatil al artistului. Pe parcursul celor două decenii de carieră solo, Justin Timberlake a câștigat 10 premii Grammy cu care se mândrește.