Kaan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Iată ce a transmis tânărul Eren Ören colegilor săi! „A fost o aventură lungă și frumoasă! La revedere, Kaan Atakul!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2023, 18:37
Foto(5)

Carismaticul actor Eren Ören, mesaj tulburător pentru colegii săi, după ce a părăsit platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea! „Am fost cu voi în toate aceste săptămâni. Uneori am râs, alteori am plâns, sau ne-am supărat!”

Producția Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului din Turcia și din străinătate, o poveste impresionantă de viață, dar și o distribuție de excepție alcătuită din mulți actori consacrați și apreciați, cu o vastă experiență pe platourile de filmare, însă din tineri actori aflați la început de drum. Din breaslă tinerilor actori a făcut parte și chipeșul Eren Ören, care a dovedit un talent uluitor și o carisma aparte încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Acesta s-a alăturat mai târziu echipei de actori la filmările pentru serialul Totul pentru familia, însă s-a integrat rapid și a jucat impecabil rolul Kaan, însă spre dezamăgirea fanilor săi, tânărul a părăsit distribuția după doar câteva episoade.

Kaan din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare

Deși are doar 25 de ani, Eren Ören a dovedit un talent uluitor și o sete nebună de dezvoltare și evoluție în carieră la care a visat încă din copilărie.

Inițial tânărul Eren a studiat la îndemnul părinților săi la Facultatea de Inginerie Industrială în cadrul Universității Bahçeşehir, însă treptat a conștientizat faptul că nu poate să renunțe definitiv la mărețul lui vis de a deveni actor și atunci ambițiosul tânăr s-a reorientat către domeniul actoriei și a urmat cursurile unei școli private de teatru, pe care a absolvit-o cu brio. Eren Oren a debutat pe platourile de filmare în anul 2020, în producția Hizmetçiler, iar apoi a mai jucat și în serialul Kırmızı Odă și filmul artistic Geçen yaz.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul Eren Ören a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan! A fost nevoit carismaticul actor să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Iar în anul 2022 actorul a fost cooptat în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kaan, care de asemenea i-a adus mare succes.

Chiar dacă s-a alăturat echipei după un an de la începerea oficială a filmărilor, tânărul Eren s-a adaptat rapid scenariului și a constatat că i se potrivește de minune rolul Kaan. Însă după doar câteva episoade personajul lui a decedat în urmă unui accident și astfel a părăsit distribuția înainte de finalizarea filmărilor. Tânărul actor a ținut să le transmită foștilor săi colegi un mesaj de suflet după ce și-a încheiat colaborarea cu întreagă echipa de producție.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Kaan din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

„A fost o aventură lungă și frumoasă. Am fost cu voi în toate aceste săptămâni.

Uneori am râs, alteori am plâns, alteori ne-am supărat, alteori ne-am uitat la Kaan cu speranță. Fiecare dintre episoadele petrecute împreună a fost mai valoros decât celălalt, dar cel mai valoros lucru a fost sprijinul vostru pe care m-ați făcut mereu să-l simt. Mulțumesc tuturor celor care mă iubesc și mă susțin. Mi-am făcut mulți prieteni buni pe această cale, am cunoscut oameni foarte buni, am învățat multe.

Aș dori să mulțumesc în primul rând producătorului nostru Nazli Hepturk, apoi regizorilor noștri Serkan Birinci și Nesek Elsoy care m-au susținut în această lungă călătorie și, în sfârșit, întregii echipe de actori și celor care au lucrat în spatele camerelor de filmat zi și noapte! Mă bucur că am fost voi, prietenii mei, mă bucur că am mers împreună pe acest drum! Am experimentat multe, am învățat multe împreună. Aș vrea să le mulțumesc tuturor prietenilor mei care nu m-au lăsat singur pe această cale. Colegiul Ataman va este încredințat! Familia mea cu uragane furtunoase, familia Atakul. Prin ce am trecut, cât haos a fost în atâtea capitole. Chiar dacă nu a fost așa în fața ecranului, tu imediat m-a luat printre voi. Mă bucur că ai fost tu, familia Atakul, mă bucur că am fost împreună. La revedere Kaan Atakul! Mulțumesc Kaan pentru tot ce mi-ai dat! Aveți grijă frații și surorile mele!”, a scris Eren Oren, pe contul lui de Instagram.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.