Kaan, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 dec 2022, 12:41
Foto(5)

Eren Ören s-a remarcat încă de la debut datorită talentului său uluitor și continuă să facă furori cu aparițiile sale pe micile ecrane.

Îndrăgita producție Totul pentru familia mea a adus în atenția telespectatorilor o poveste dramatică de viață și o distribuție excepțională alcătuită din mulți actori de renume și dar și din tineri extrem de talentați și ambițioși. Printre actorii aflați la început de carieră care au cucerit deja publicul cu talentul și dezinvoltura lor se numără și chipeșul Eren Ören, care a fost cooptat mai târziu în distribuția serialului, în rolul Kaan, fiul ilegitim al mărețului Akif Atakul.

Kaan, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

Eren Ören s-a născut în anul 1998 în Istanbul și ulterior a crescut în İzmit, orașul natal al tatălui sau. Deși părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc, peste ani, aceștia și-au dorit că fiul lor să studieze în alt domeniu.

Astfel, la vârstă de 18 ani, după încheierea liceului, Eren s-a înscris la Facultatea de Inginerie Industrială în cadrul Universității din Bahçeşehir.

Citește și: Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun, când nu se află pe platourile de filmare!

Treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marele lui vis de a deveni actor și atunci a decis să se reorienteze către domeniul lui de suflet.

Ambițiosul tânăr a început în urmă cu doi ani să urmeze cursuri de teatru în cadrul unei școli private, iar în anul 2020 a fost selectat în urmă unui casting, să joace într-un prim proiect de televiziune, în producția Hizmetçiler, care i-a adus primul pas către carieră mult visată în domeniul actoriei. Și tot în același an, Eren a fost cooptat să joace în serialul Kırmızı Odă, care de asemenea i-a adus mare succes.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In anul 2021, chipeșul actor a acceptat să joace și un prim rol într-un film artistic, Geçen yaz, care a însemnat o nouă reușită pe plan profesional. Iar la începutul anului 2022 a fost selectat să joace în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în rolul Kaan, fiul ilegitim al omului de afaceri Akif Atakul.

Dincolo de profesie, Eren Oren (24 de ani) este un bărbat fericit și pe plan personal, deoarece de câteva luni trăiește o intensă poveste de dragoste cu superbă actrița Özgü Kaya (26 de ani), pe care publicul a cunoscut-o în serialul Dragoste și secrete. Deși la început cei doi actori au încercat să păstreze discreția pe cât posibil, în cele din urmă aceștia au fost surprinși de jurnaliștii presei mondene din Turcia și au fost nevoiți să confirme faptul că au o relație de iubire.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea, pasiune nebună pentru muzică! Celebrul Celil Nalçakan a făcut furori în cel mai recent concert electrizant susținut în Istanbul!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.