Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, a lovit mașina jurnaliștilor! „Am greșit!” Iată cum s-a petrecut totul și ce reacții neașteptate au avut celebrul actor și iubita lui, după incident

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2022, 15:55
Foto(5)

Renumitul Kaan Urgancıoğlu este considerat unul dintre cei mai carismatici și talentați actori ai momentului în Turcia.

Kaan Urgancıoğlu se numără în prezent printre cei mai apreciați actori ai generației sale. Chipesul actor se poate mândri cu aproape două decenii de activitate pe platourile de filmare, unde a dovedit un talent uriaș și o carismă captivantă în multe roluri jucate magistral atât seriale de televiziune, cât și în filme artistice de mare succes. Recent, Kaan Urgancıoğlu a fost implicat într-un accident stupid. Totul s-a petrecut seară, când el și iubita lui, Burcu Denizer, au participat la un eveniment monden, iar la plecare mașina pe care o conducea renumitul actor a lovit vehiculul jurnaliștilor, însă incidentul a

fost unul minor, iar actorul și-a cerut scuze, luându-și angajamentul să rezolve a două zi problema.

Kaan Urgancıoğlu, actorul care a jucat rolul Emir în serialul Dragoste infinită, a lovit mașina jurnaliștilor

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul Kaan Urgancıoğlu, încă din anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în rolul Emir, care i-a adus cel mai mare succes din carieră, propulsându-l printre cei mai apreciați și premiați actori ai Turciei.

Deși are 41 de ani, carismaticul actor continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație atât pe micile ecrane în proiecte excepționale, cât și în spațiul public.

Citește și: La mulți ani, Kaan Urgancıoğlu! Iată ce vârstă a împlinit celebrul actor! Cum a fost sărbătorit chiar pe platourile de filmare!

Așa s-a întâmplat și seara trecută, când îndrăgitul Kaan Urgancıoğlu și iubita lui, Burcu Denizer au participat la o petrecere mondenă, iar la plecare, actorul a lovit din greșeală mașina unor jurnaliști prezenți și ei

la eveniment. Deși incidentul s-a dovedit a fi unul minor, Kaan Urgancıoğlu și-a cerut iertare și totodată a promis că a două zi va remedia mică avarie provocată autorismului ce aparținea reporterilor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Totul este în regulă! Vorbim mai târziu, prieteni, totul este bine! Ce ar trebui să facem acum? Am greșit, îmi pare rău! Dă-mi numărul tău de telefon! Ne ocupăm de asta mâine!”, a

spus actorul, potrivit gecce.com.tr

Citește și: Vi-l mai amintiți pe seducătorul Emir din serialul Dragoste infinită? Celebrul Kaan Urgancıoğlu iubește din nou, la scurt timp după despărțirea de actrița Zeynep Oymak! Iată cine este noua lui iubită!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.