KAAN URGANCIOGLU (EMIR) si-a sarbatorit ziua de nastere pe platourile de filmare ale serialului fenomen "DRAGOSTE INFINITA"! Iata ce surpriza i-au pregatit colegii si cum a reactionat carismaticul actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2017, 13:01

Celebrul Kaan Urgancioglu a fost surprins de marea familie "Dragoste infinita" cu un cadou neasteptat.

Kaan Urgancioglu a implinit pe 8 mai, varsta de 36 de ani si a fost sarbatorit chiar pe platourile de filmare ale productiei "Dragoste infinita", unde colegii sai i-au pregatit o mare surpriza. Aniversarea lui Kaan a coincis cu ultima zi de filmari si motivele de celebrare au fost dublate de o satisfactie enorma datorita succesului pe care l-a inregistrat serialul in multe colturi ale lumii. 

Citeste si: CEI MAI TALENTATI SI APRECIATI ACTORI TURCI au fost premiati la GALA PREMIILOR "PALMIERUL DE AUR" 2017! VEZI daca BURAK OZCIVIT s-a numarat printre castigatori si cine a fost revelatia serii! VEZI imagini spectaculoase!

A fost al treilea an consecutiv cand Kaan Urgancioglu si-a sarbatorit ziua de nastere pe platourile de filmare ale serialului "Dragoste infinita" si a trait momente memorabile alaturi de colegii sai, care l-au surprins cu doua torturi de ciocolata savuroase si multe urale si aplauze.

Citeste si: OZCAN DENIZ are o noua iubita! Iata cat de sexy este noua cucerie a celebrului actor si ce anume a speculat presa din Turcia despre acest subiect de senzatie! Vezi imagini inedite!

Citeste si: ZEYNEP din "DRAGOSTE INFINITA", din nou mireasa! Iata cat de frumoasa a fost celebra HAZAL FILIZ KUCUKKOSE in cele mai diafane creatii si ce marturisiri a facut despre dragoste, casnicie, viata de familie, copii! VEZI imagini fabuloase!

De aceasta data Kaan a primit doua torturi cu lumanari aprinse si foarte multe urari si felicitari din partea tuturor colegilor sai, care l-au inconjurat cu zambete si i-au cantat "La multi ani". Extrem de emotionat, Kaan Urgancioglu si-a stapanit cu greu trairile si a urmat indemnul colegilor de a-si pune o dorinta si de a sufla in lumanari.

Iata cum a reactionat celebrul actor:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.