Kadir din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în postura de băiat rău! Iată cum a fost surprins carismaticul actor Halit Özgür Sarı, la începutul anului!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 ian 2023, 21:29
Foto(7)

Halit Özgür Sarı se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Iată cum a fost surprins la început de an!

Halit Özgür Sarı a cucerit publicul din Turcia încă de la primele sale roluri jucate magistral în producții de excepție, datorită talentului desăvârșit și a unei carisme aparte. Deși are doar 29 de ani, Halit a devenit în doar câțiva ani unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație, dar și un fotomodel de succes, deoarece a cochetat și cu modelingul încă de la vârstă majoratului.

Kadir din serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în postura de băiat rău

Halit Özgür Sarı a venit pe lume în anul 1993, în Istanbul. Părinții săi și-au dorit o carieră stabilă pentru fiul lor, astfel că după absolvirea liceului l-au sfătuit să studieze în domeniul economiei pentru a deveni un contabil destoinic sau un om de afaceri. Halit s-a înscris la Facultatea de Economie în cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, pe care a urmat-o cu strictețe însă treptat a realizat că nu va putea profesa în acest domeniu și atunci a decis să

se reorienteze către actorie, prima lui mare pasiune. Ambițiosul tânăr s-a înscris la cursurile unei școli private de teatru în cadrul Craft Workshop, devenind astfel un actor cu drepturi depline. În paralel a început să lucreze și că fotomodel pentru o renumită agenție din Istanbul.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Odată ce a cunoscut celebritatea, Halit Özgür Sarı a început să fie asaltat cu multe propuneri venite din partea unor mari case de producție din Turcia, iar în anul 2018 Halit a fost deja cooptat să facă parte din distribuția serialului Diriliș: Ertuğrul, care i-a adus și primul pas către cariera strălucită de astăzi și totodată i-a deschis și calea către noi oportunități.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Primul mare succes a venit în anul 2021, când a început să joace în serialul Totul pentru familia mea, în rolul principal Kadir, care i-a adus un plus de notorietate în Turcia dar și pe plan internațional. După încheierea acestui serial tânărul actor a acceptat să joace în alte trei proiecte la fel de importante pentru carieră lui, iar finalul anului trecut i-a adus mari reușite.

La începutul noului an, celebrul Halit Özgür Sarı a publicat câteva imagini inedite în care a fost surprins pentru prima dată în ipostază de băiat rău, purtând haine moderne.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul actor Halit Özgür Sarı a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kadir! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?