Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare! Ce a transmis Halit Özgür Sarı colegilor săi! „Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 ian 2023, 22:25
Foto(6)

Îndrăgitul actor Halit Özgür Sarı a transmis un mesaj emoționant colegilor săi înainte de a părăsi platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea!

Halit Özgür Sarı a făcut furori cu rolul Kadir, jucat magistral în serialul Totul pentru familia mea, în care l-a cunoscut și publicul din România, însă retragerea lui din distribuția producției mult prea rapidă a adus dezamăgire în rândul fanilor săi. Înainte de a părăsi platourile de filmare, îndrăgitul actor a transmis un mesaj de suflet colegilor săi, prin intermediul căruia le-a mulțumim pentru toate momentele frumoase petrecute împreună, ce i-au apropiat foarte mult și i-au transformat în adevărați frați și dincolo de scenariu.

Kadir din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant după ce s-a retras de pe platourile de filmare

Deși are doar 29 de ani, Halit Özgür Sarı s-a remarcat atât că un fotomodel de succes, dar și ca un actor talentat și carismatic încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. La vârsta majoratului tânărul Halit s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Economie, în cadrul Universității Bilgi, din Istanbul, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie și a decis să

urmeze în paralel și cursurile unei școli private de teatru, Craft Workshop. Și totodată a început să cocheteze și cu modelingul, devenind în scurt timp un fotomodel extrem de apreciat în Turcia.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

Anul 2018 i-a adus debutul pe platourile de filmare Halit Özgür Sarı, în distribuția serialului Diriliș: Ertuğrul, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi și i-a adus și noi oportunități de a juca și în alte proiecte importante. În anul 2021, ambițiosul Halit a fost selectat să joace și în distribuția producției Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Kadir, un rol ce i-a adus primul mare succes pe plan profesional și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Însă după doar un an de la începutul filmărilor, Halit Özgür Sarı a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare deoarece conform scenariului personajul lui a decedat în urmă unui accident cumplit. La acea vreme însă, presa turcă a scris că talentatul actor s-ar fi retras din distribuția serialului pentru că fusese cooptat să joace și în alte câteva proiecte importante pe care nu avea cum să le refuze.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La scurt timp după plecarea lui de pe platourile de filmare, Halit Özgür Sarı a publicat pe contul lui de socializare un mesaj prin intermediul căruia a transmis câteva gânduri și impresii foștilor lui colegi de platou, pe care îi îndrăgise atât de mult în perioada filmărilor încât îi consideră deja familia lui.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânărul actor Halit Özgür Sarı a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Kadir! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

„Astăzi a fost ultima zi, cea mai grea, cea mai întunecată, cea mai obositoare, dar cea mai frumoasă călătorie din viața mea. Îmi amintesc de prima zi în care am primit scenariul. I-am întrebat pe cei din jurul meu: Nu suntem parcă unul și același, eu și Kadir?
Nu am știut…De unde să fi știut eu că voi avea o familie imensă într-un timp atât de scurt? Am mers foarte repede pe platourile de filmare, era un scenariu foarte greu. Am fost alături unii de alții și ne-am ținut atât de strâns unii de alțîi încât am devenit o familie.

Primele mele mulțumiri sunt către fratele meu viteaz, tovarășul meu de drum, colegul meu de breaslă Yiğit (actorul care interpretează rolul lui Omer). Mi-ai fost alături în zilele mele cele mai grele. Mi-ai ținut spatele drept. Mi-ai fost alături în ciuda greșelilor mele. Împreună am fost martori la modul cum o bucată de hârtie ne poate face frați adevărați. Nu am concurat niciodată, nu ne-am rănit niciodată dar nu ne-a fost frică să ne spunem unul altuia adevărul. Am plâns împreună, am plâns împreună și am plâns din nou împreună. Dar la sfârșit am râs atât de mult Știi tu… Știi foarte bine Yiğit, acesta este doar începutul. Întotdeauna voi fi alături de ține. Vom realiza lucruri grozave, fratele meu, Yiğit Koçak.

Asiye a mea. Mesajele lungi pe care mi le-ai trimis și sprijinul pe care mi l-ai oferit că o soră când eram dărâmat, promisiunile pe care ni le-am făcut, conversațiile noastre secrete din rulotă, toate le-am luat în cea mai bună parte a inimii mele și plec. Acum mă consider fratele tău mai mare. Ești sora mea dragă. Voi fi mereu alături de ține și te voi proteja pe drumul pe care mergi. În cea mai proastă zi a ta, în cel mai greu moment, chiar și în cel mai neajutorat, lipsit de iubire, să îți amintești .Te iubesc mai mult decât poți să crezi Su Burcu Yazgi Coskun!”, a scris actorul Halit Özgür Sarı pe contul lui de socializare, potrivit cinemapedia.ro